Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2007

Ευχές στους Πυροσβέστες και τους Αστυνομικούς από τον Δήμαρχο Μεσολογγίου

Την παραμονή των Χριστουγέννων ο Δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Γιάννης Αναγνωστόπουλος και η αντιδήμαρχος Ειρήνη Καρατσώρα – Νατσικώστα πραγματοποίησαν επισκέψεις στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Μεσολογγίου και στην Αστυνομική Διεύθυνση Αιτωλίας για να ανταλλάξουν ευχές με το προσωπικό των υπηρεσιών.
Κατά τις επισκέψεις οι Φιλαρμονική του Δήμου Μεσολογγίου απέδωσε τα κάλαντα και γνωστές χριστουγεννιάτικες μελωδίες.
«Το καλοκαίρι του 2007 το Πυροσβεστικό Σώμα και η Ελληνική Αστυνομία κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν κάτω από αντίξοες συνθήκες πρωτόγνωρες για τα ελληνικά δεδομένα καταστάσεις και αναφέρομαι στις καταστροφικές πυρκαγιές.
Ειδικά οι άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μεσολογγίου με αυταπάρνηση αντιμετώπισαν έγκαιρα και με αποτελεσματικότητα όλες τις πυρκαγιές στην περιοχή ευθύνης τους, με αποτέλεσμα οι ζημιές να είναι ελάχιστες.
Έτσι πέρα της ανταλλαγής ευχών η επίσκεψή έχει και τον χαρακτήρα της απόδοσης των ευχαριστιών όλων μας για το έργο που επιτέλεσαν κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.
Ανάλογο χαρακτήρα είχε και η επίσκεψή μας στην Αστυνομική Διεύθυνση Αιτωλίας, οι άνδρες της οποίας δίνουν καθημερινά το δικό τους αγώνα για την εμπέδωση του αισθήματος της ασφάλεια στους πολίτες.
Δεν θα πρέπει τέλος να παραβλεφθεί ότι η Δημοτική μας Αρχή σε συνεργασία με τους διευθυντές των δύο υπηρεσιών καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να ξεπεραστούν τα γραφειοκρατικά εμπόδια προκειμένου να ξεκινήσουν οι εργασίες για την κατασκευή νέων σύγχρονων κτηριακών εγκαταστάσεων που θα στεγάσουν τις δυο αυτές νευραλγικές υπηρεσίες»
δήλωσε ο κ. Αναγνωστόπουλος μετά την ολοκλήρωση των επισκέψεων του.
Στη συνέχεια ο Δήμαρχος Μεσολογγίου πραγματοποίησε επισκέψεις σε καταστήματα της αγοράς του Μεσολογγίου ανταλλάσσοντας ευχές με τους ιδιοκτήτες και το προσωπικό τους.