Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

Φώτης Σκληρός: "Οφείλουμε να στείλουμε ένα ακόμη πιο ηχηρό μήνυμα"

«Ευχαριστώ, όλους όσους στηρίξατε την Αιτωλοακαρνανία, τον τόπο μας, στις περιφερειακές εκλογές της 7η Νοεμβρίου, ψηφίζοντας τον συνδυασμό του Γιώργου Παπαναστασίου «Ζούμε Δυτικά» και με τιμήσατε με  την ψήφο σας.
Η κοινή μας πορεία σε αυτές τις δύσκολες και κρίσιμες στιγμές και οι διαρκείς αγώνες δυναμώνουν την ελπίδα να ζήσουμε καλύτερα στον τόπο μας.
Την επόμενη Κυριακή, όλοι μαζί, ανεξαρτήτως πολιτικής προέλευσης,  οφείλουμε να στείλουμε  ένα ακόμη πιο ηχηρό μήνυμα, μια ακόμη πιο δυνατή φωνή διαμαρτυρίας στους εκφραστές της πολιτικής του μνημονίου, της οικονομικής εξαθλίωσης και της εθνικής μας υποτέλειας.
Η αποχή, το λευκό και το άκυρο σε  αυτή τη συγκυρία δεν είναι στάση διαμαρτυρίας, γιατί δυστυχώς εκλαμβάνεται ως αποδοχή και ανοχή.



Την επομένη των προσεχών εκλογών η κυβέρνηση δεν αλλάζει αλλά τα ακόμη πιο σκληρά, αντιλαϊκά και αντιαναπτυξιακά μέτρα που αναμφίβολα έρχονται  μας αφορούν όλους.» με αυτά τα λόγια ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον συνδυασμό «Ζούμε Δυτικά», Φώτης Σκληρός ευχαριστεί τους χιλιάδες των ψηφοφόρων για την εμπιστοσύνη που του έδειξαν στην αναμέτρηση της περασμένης Κυριακής και ταυτόχρονα καλεί τους πολίτες για συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία της προσεχούς Κυριακής.
                .