Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Στο πλευρό Πρεβεζάνου ο Νίκος Μουρκούσης

Καταλυτικό ρόλο για την άμβλυνση του όποιου χάσματος  υπάρχει μεταξύ των Νίκου Μουρκούση και Γιώργου Πρεβεζάνου ενόψει το β’ γύρου των εκλογών ανέλαβε τις προηγούμενες ημέρες ο βουλευτής της ΝΔ, Μάριος Σαλμάς και έτσι πλην κάποιου απροόπτου σε λίγη ώρα (μετά τις 9:30μμ.) ο κ. Μουρκούσης αναμένεται να επισκεφτεί το εκλογικό κέντρο του Γιώργου Πρεβεζάνου στο Μεσολόγγι.
Ο σκοπός της επίσκεψης είναι προφανής δηλαδή, η δημόσια στήριξη της υποψηφιότητας Πρεβεζάνου, από την πλευρά του Νίκου Μουρκούση σε προσωπικό φυσικά επίπεδο ως στέλεχος της ΝΔ, μιας και ως επικεφαλής του συνδυασμού του, προέτρεψε τους ψηφοφόρους του για ψήφο κατά συνείδηση ύστερα από συζήτηση μεταξύ των υποψηφίων συμβούλων του.



Της αναμενόμενης επίσκεψης προηγήθηκε συνάντηση των δυο υποψηφίων δημάρχων, παρουσία του Μάριου Σαλμά, στο σπίτι του ενός και στην οποία, όπως λένε οι πληροφορίες μας, δόθηκαν αμοιβαίες εξηγήσεις και συμφωνήθηκε η στήριξη του Νίκου Μουρκούση στον Γιώργο Πρεβεζάνο.
Ταυτόχρονα στην επίσκεψη του κ. Μουρκούση το παρών τους αναμένεται να δώσουν οι βουλευτές της ΝΔ, Μάριος Σαλμάς και Κώστας Καραγκούνης καθώς και ο πρώην βουλευτής Σπήλιος Λιβανός.
Ανάλογη πρωτοβουλία ο Μάριος Σαλμάς ανέλαβε στη Ναύπακτο μεταξύ των Θανάση Παπαθανάση και Κώστα Κονίδα.