Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Επιστρέφει στο Υγείας ο Μάριος Σαλμάς;


Πολύ πιθανό είναι να επιστρέψει στα γνώριμα λημέρια, του υπουργείου Υγείας, Μάριος Σαλμάς καθώς όπως μεταδίδουν όλα τα ΜΜΕ, ο συμπατριώτης μας πολιτικός είναι ανάμεσα στα στελέχη της ΝΔ, που βρίσκονται στο «μπλοκάκι» του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, για συμμετοχή σε κυβερνητική θέση.
Με δεδομένο ότι για την σύνθεση της νέας κυβέρνησης δεν θα ληφθούν υπόψη γεωγραφικά κριτήρια για την επιλογή των μελών της, αλλά μόνο η γνώση των αντικειμένων από τους νέους υπουργούς, γίνεται αντιληπτό ότι για τον Αντώνη Σαμαρά, ο Αιτωλοακαρνάνας πολιτικός αποτελεί την καλύτερη επιλογή για τον τομέα της Υγείας.
Μένει να δούμε αν τελικά θα επαληθευθεί το ρεπορτάζ, μιας και για το συγκεκριμένο υπουργείο οι άλλοι κυβερνητικοί εταίροι (ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ) πρότειναν τον καθηγητή ιατρικής κ. Στεφανάδη, χωρίς όμως να εκφράσουν την  παραμικρή ένσταση για τον κ. Σαλμά.
Επομένως, το ενδιαφέρον πλέον εστιάζεται στο αν θα τηλεφωνήσει ο Πρωθυπουργός μέχρι το πρωί στον κ. Σαλμά για να του ανακοινώσει την ανάθεση του συγκεκριμένου χαρτοφυλακίου.