Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ Α.Ε.Μ.



Αγαπητέ Συνδημότη/Συνδημότισσα,

Η ιστορική ποδοσφαιρική ομάδα της πόλης μας η Αθλητική Ένωση Μεσολογγίου έκανε φέτος το βήμα της ανόδου στη Γ’ Εθνική κατηγορία μετά από πάρα πολλά χρόνια. Ένα βήμα που δεν έγινε από τύχη αλλά είναι προϊόν συντονισμένων προσπαθειών των διοικήσεων όλων των τελευταίων χρόνων. 

Απόδειξη είναι ότι η ομάδα τερμάτισε πρωταθλήτρια στον όμιλό της στη Δ’ Εθνική και το σημαντικότερο όλων είναι ότι κέρδισε την αναγνώριση όλων των αντιπάλων της. Όλα αυτά έκαναν υπερήφανους όλους εμάς στη διοίκηση αλλά και μας κάνουν να αισθανόμαστε υποχρεωμένοι να σχεδιάσουμε και να πετύχουμε την παραμονή της ομάδας στη νέα κατηγορία. Ακόμη πιο υπερήφανους όμως μας έκανε το γεγονός ότι έχουν εξαφανισθεί τα φαινόμενα βίας από το γήπεδό μας και να γνωρίζετε ότι δουλεύουμε διαρκώς πάνω σε αυτό τον τομέα.
Αυτή τη στιγμή είμαστε σε αναμονή του τελικού σχεδίου αναδιάρθρωσης των εθνικών κατηγοριών από την Ε.Π.Ο. και γνωρίζουμε ότι η νέα χρονιά θα είναι μεταβατική στην Γ’ Εθνική καθώς πολλές ομάδες θα υποβιβαστούν ενώ θα υπάρχουν δε πλέον και προϋποθέσεις συμμετοχής στο πρωτάθλημα, όπως ελάχιστος αριθμός μελών, γηπεδικές εγκαταστάσεις, προπονητής με συγκεκριμένο δίπλωμα, ακαδημίες κλπ. Όλα αυτά θα τα γνωρίζουμε σε λίγες μέρες.
Αυτό που γνωρίζουμε αυτή τη στιγμή και πρέπει να δρομολογήσουμε άμεσα είναι πως η ομάδα για να συμμετέχει στη νέα κατηγορία πρέπει να διαθέτει ένα ελάχιστο αριθμό μελών (200 με τις μέχρι σήμερα πληροφορίες, θα γνωρίζουμε οριστικά σε λίγες μέρες) ο οποίος με την οικονομική συμμετοχή του καθενός θα δημιουργεί ένα ποσό ασφαλείας για να λειτουργήσει η ομάδα. Σε διαφορετική περίπτωση η Α.Ε.Μ. δε θα συμμετέχει στη Γ’ Εθνική. 

Τι σημαίνει όμως μια τέτοια συμμετοχή για την πόλη;




  Είναι από μόνη της μια εξωστρεφής κίνηση ώστε να ακουστεί η πόλη μέσω της ομάδας σε μια μεγάλη περιοχή της Ελλάδος
  Θα φέρει ένα μικρό αλλά υπολογίσιμο «ποδοσφαιρικό τουρισμό» από οπαδούς άλλων ομάδων που θα επισκέπτονται την πόλη μας για τους αγώνες. Είναι στο χέρι άλλων φορέων να δημιουργήσουν τις συνθήκες ώστε αυτοί να παραμένουν στην πόλη μας συνδυάζοντας το ποδόσφαιρο με άλλες δραστηριότητες.
  Θα μπορέσουμε να κάνουμε το γήπεδό μας ποδοσφαιρικό κέντρο της περιοχής προσφέροντας με μικρό κόστος ένα θέαμα αντάξιο των διψασμένων για ποδόσφαιρο φιλάθλων του Δήμου μας.
  Θα μας δώσει τη δυνατότητα να ενισχύσουμε την παρουσία των ακαδημιών της ομάδος προσφέροντας σε παιδιά τη δυνατότητα του οργανωμένου αθλητισμού ή και του πρωταθλητισμού εφόσον το επιθυμούν.

                               Αντιλαμβανόμενοι τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που επικρατούν και το λίγο χρόνο που απομένει για τη δήλωση συμμετοχής της ομάδας στη Γ’ Εθνική Κατηγορία ερχόμαστε να ζητήσουμε τη συμμετοχή όλων σας σε αυτή την προσπάθεια που αρχίζουμε.
                Σας καλούμε να εγγραφείτε μέλη στην Α.Ε.Μ. καταθέτοντας επώνυμα το ποσό των εκατό(100) ευρώ ως ετήσια συνδρομή σε λογαριασμό τραπέζης (που φαίνεται παρακάτω) ώστε να κάνουμε  το νέο ξεκίνημα με τη διοίκηση που θα προκύψει από την επερχόμενη γενική συνέλευση στις 17-6-2013 σε χώρο και ώρα που θα ανακοινωθεί. Με τη συμμετοχή σας επωφεληθείτε από τα προνόμια που θα έχουν τα νέα μέλη.

Συμμετέχω - Επωφελούμαι εγώ και η πόλη μου.


Ενδεικτικά αναφέρουμε τα παρακάτω προνόμια :
1.1.           Έκπτωση 50% στα νέα εισιτήρια διαρκείας της περιόδου 2013-2014
1.2.           Προκαθορισμένο κάθισμα στην κερκίδα του γηπέδου(εφόσον το επιθυμούν) με την αγορά εισιτηρίου διαρκείας.
1.3.           Δωρεάν Αφίσα με τις υπογραφές των παικτών με την ομάδα της Γ’Εθνικής
1.4.           Δωρεάν ημερολόγιο Α.Ε.Μ.  2014
1.5.           Θα γίνει προγραμματισμένη συνάντηση γνωριμία με τους παίκτες
1.6.           Αυτόγραφα από τους παίκτες και τον προπονητή της ομάδος.
1.7.           Παιδιά μελών θα μπορούν να παρακολουθήσουν τους αγώνες μέσα από τον αγωνιστικό χώρο λειτουργώντας ως ball boys (παιδιά για τις μπάλες)
1.8.           Δύο μέλη (με ένα συνοδό ο καθένας) θα ταξιδεύουν δωρεάν σε κάθε εκτός έδρας ματς της ομάδος (με το λεωφορείο της ομάδος) (με κλήρωση)
1.9.           Δύο μέλη θα κερδίσουν συμμετοχή δωρεάν για ένα έτος στις ακαδημίες της ομάδος για τα παιδιά τους ή για όποιο παιδάκι επιθυμούν(με κλήρωση)
1.10.       Προνομοιακές τιμές στις αυθεντικές εμφανίσεις της ομάδος για τη νέα σεζόν (θα γίνει σχετική παραγγελία στην αρχή της σεζόν)
1.11.       Συμμετοχή στην κλήρωση για δωρεάν αυθεντικές εμφανίσεις της ομάδος.
                         
                        Αυτά είναι μόνο μερικά από τα προνόμια που πιστεύουμε ότι μπορεί να λειτουργήσουν ανταποδοτικά σε αυτά που σου ζητάμε να προσφέρεις για το ΝΕΟ ξεκίνημα.
                         

                       ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ

                         
                        Πληροφορίες :
1.       Βισβίκης Διονύσιος Πρόεδρος   τηλέφωνο : 6949393210

2.       Κατσαγάνης Βασίλειος Γενικός Γραμματέας, τηλέφωνο : 6985976684

3.       Καρβέλης Σπυρίδων μέλος ΔΣ    τηλέφωνο : 6972169207
                                                                         
                                                                        Κατάθεση εκατό(100) ευρώ στο : Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο
                                                                        Αρ. Λογαριασμού : 00088144098-1
                                                                        Δικαιούχος : Αθλητική Ένωση Μεσολογγίου (Α.Ε.Μ.)
                                                                         

                Ζητείστε να φαίνεται το επώνυμό σας και ο Α.Δ.Τ. στο αποδεικτικό κατάθεσης της τράπεζας και επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να μας το παραδώσετε και να εγγραφείτε τον κατάλογο μελών δίνοντας τα πλήρη στοιχεία σας και παραλαμβάνοντας την κάρτα μέλους Α.Ε.Μ. 2014