Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

Μαρία Τριανταφύλλου: "Ένα ισχυρό ρεύμα αλλαγής και ανατροπής τροφοδοτεί τη μεγάλη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ την Κυριακή"

Περιοδείες σε όλη την Αιτωλοακαρνανία πραγματοποιεί στο πλαίσιο της προεκλογικής της εκστρατείας η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Μαρία Τριανταφύλλου, παρουσιάζοντας τις θέσεις του κόμματος της, ενόψει της εκλογικής αναμέτρησης της Κυρισκής.

Στις παρεμβάσεις της τόνισε: «Στις 25 Ιανουαρίου, στις πιο κρίσιμες εκλογές μεταπολιτευτικά δεν αποφασίζουμε απλώς για μια διαφορετική διακυβέρνηση. Δεν αποφασίζουμε ποιο κόμμα θέλουμε αλλά σε ποια Ελλάδα θέλουμε να ζήσουμε και με ποιο τρόπο θέλουμε να ζήσουμε. Θέλουμε μία δημοκρατική, παραγωγική χώρα ή θα επιτρέψουμε την περαιτέρω εξαθλίωση και φτωχοποίηση του λαού μας; Θέλουμε μια ταπεινωμένη χώρα ή μια εθνικά υπερήφανη και ανεξάρτητη πατρίδα;









Ένα ισχυρό ρεύμα αλλαγής και ανατροπής τροφοδοτεί τη μεγάλη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ την Κυριακή στις 25 Ιανουαρίου. Και η νίκη αυτή θα είναι ουσιαστική και σαρωτική γιατί είναι ανάγκη των καιρών, ανάγκη του λαού. Γιατί στη μεταμνημονιακή Ελλάδα χρειάζεται κάθαρση και νέο πολιτικό σύστημα που να αντιμάχεται το παλιό, να το προσπερνά και να το τιμωρεί συνειδητά.

Με συντονισμό, με πρόγραμμα, με συντροφικότητα, με αλληλεγγύη, χωρίς ρεβανσιστικές αντιλήψεις δεσμευόμαστε να προχωρήσουμε και να υπηρετήσουμε την οικονομική, πολιτική και κοινωνική διέξοδο της χώρας.

Εμπιστευόμαστε το λαό και ζητάμε την ψήφο του ως δήλωση λαϊκής διαθεσιμότητας κυρίως αλλά και ως εντολή διακυβέρνησης. Η ελπίδα είναι η κυβέρνηση του λαού που θα συγκροτηθεί στις 26 Ιανουαρίου. Η ελπίδα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ».