Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

Με υποσχέσεις και παραδοχή κυβερνητικών λαθών η επίσκεψη Σαμαρά στο Μεσολόγγι

Πριν από λίγο ολοκληρώθηκε η επισκεψη του Πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά στο Μεσολόγγι, στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστρατείας. Πρώτος σταθμός της επίσκεψης, ήταν το δημαρχείο της πολης όπου τον υποδέχθηκε ο δήμαρχος της πολης, Νίκος Καραπάνος, παρουσία σύσσωμης της δημοτικής αρχής, του γενικού γραμματέα της αποκεντρωμένης διοίκησης Γ. Διδασκάλου, των υποψηφίων βουλευτών του κόμματος και αρκετού κόσμου.

Ο δήμαρχος Μεσολογγίου, Νίκος Καραπάνος έθεσε στον Πρωθυπουργό τα ζητήματα του ΤΕΙ και του Νοσοκομείου, ζήτησε την επανίδρυση της Διεθνούς Ακαδημίας της Ελευθερίας καθώς και τη χρηματοδότηση της κατασκευής του κεντρικού Αρχαιολογικού Μουσείου Αιτωλοακαρνανίας.

 

Από την πλευρά του ο κ. Σαμαράς αναφορικά με τα θέματα που του τέθηκαν εξήγγειλε τη χρηματοδότηση μέσω ΕΣΠΑ με το ποσό των 2,5εκ€ του Αρχαιολογικού Μουσείου, παραδέχτηκε το λάθος της κατάργησης της Ακαδημίας και υποσχέθηκε την ανάληψη ενεργειών αναβάθμισης για το ΤΕΙ και το νοσοκομείο.

Ιδιαίτερη αναφορά εγινε τόσο από τον Πρωθυπουργό όσο και από το δήμαρχο Μεσολογγίου στο γεγονός ότι σήμερα δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα της Κυβέρνησης η σύσταση δημοτικου λιμενικού ταμείου.

Στη συνέχεια ο Πρωθυπουργός είχε τη δυνατότητα να ανταλλάξει απόψεις με πολίτες στην κεντρική πλατεία της πόλης, ενώ στο cafe "Atlantis" συνομίλησε με θαμώνες και νεολαίους του κόμματος του.

Η περιοδεία του κ. Σαμαρά στην Αιτωλοακαρνανία συνεχίζεται με επισκεψη στο Αγρίνιο όπου και θα μιλήσει σε προεκλογικη συγκέντρωση στις 6:30 το απόγευμα.