Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

Πολύς ο κόσμος στην ομιλία Σαλμά στο Αγρίνιο (VIDEO)

Σε μία κατάμεστη από κόσμο αίθουσα, πραγματοποίησε την κεντρική προεκλογική του ομιλία, χθες, στον Κινηματογράφο ΑΝΕΣΙΣ, στο Αγρίνιο ο πρώην Υπουργός Αναπληρωτής Υγείας και υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας, κ. Μάριος Σαλμάς.
Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, ο κ. Σαλμάς αναφέρθηκε στα πεπραγμένα της κυβέρνησης, κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στις μεταρρυθμίσεις που πραγματοποιήθηκαν, ώστε η χώρα να βγει από το αδιέξοδο. Επίσης, τόνισε τις ασάφειες από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ καθώς και τον κίνδυνο να μπει η χώρα σε νέες περιπέτειες από τέτοιου είδους πολιτικές.

Ιδιαίτερη ήταν η αναφορά του στο σημαντικό έργο που επιτεύχθηκε στο Υπουργείο Υγείας όπως οι μειώσεις δαπανών, η μείωση στις τιμές των φαρμάκων και ο εξορθολογισμός του τομέα της δημόσιας Υγείας.
Στην ομιλία παρευρέθηκαν και οι τρεις δήμαρχοι της Αιτωλοακαρνανίας που είχαν τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας στις αυτοδιοικητικές εκλογές και πιο συγκεκριμένα ο Δήμαρχος Αγρινίου κ. Γιώργος Παπαναστασίου, ο Δήμαρχος Μεσολογγίου κ. Νίκος Καραπάνος και ο Δήμαρχος Θέρμου κ. Σπύρος Κωνστανταράς, δείχνοντας έμπρακτα την υποστήριξη τους στο πρόσωπο του κ. Σαλμά.