Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

Γ. Βαρεμένος: "Άγνωστο πότε θα καταβληθούν οι εξισωτικές αποζημιώσεις"


Με τη διοίκηση του Οργανισμού Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων - ΟΠΕΚΕΠΕ επικοινώνησε σήμερα ο υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Βαρεμένος, ζητώντας να πληροφορηθεί πότε θα καταβληθούν οι εξισωτικές αποζημιώσεις, η πληρωμή των οποίων ακόμη εκκρεμεί.
Όπως τον ενημέρωσαν, από τα 140 εκατ. ευρώ που, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση του υπουργού, επρόκειτο συνολικά να διατεθούν, έχει μέχρις στιγμής καταβληθεί το 40%, ενώ για το υπόλοιπο 60%, δηλαδή για ποσόν περίπου 80 εκατ. ευρώ, δεν είναι ακόμη γνωστό αν και πότε θα καταβληθεί στους δικαιούχους του.

Στο πλαίσιο της προεκλογικής καμπάνιας, ο Γιώργος Βαρεμένος συμμετείχε χθες στην Αμφιλοχία στις εκδηλώσεις για την εορτή του Αγίου Αθανασίου, στη συνέχεια επισκέφθηκε την Κατούνα και αργότερα πήρε μέρος στην εκδήλωση διαλόγου της δημοτικής παράταξης Αγρινίου Ανατροπή Τώρα - Πολίτες σε Δράση με επικεφαλής τον Δ. Τραπεζιώτη.
Σημερα θα περιοδεύσει στη Ναύπακτο και το απόγευμα θα πάρει μέρος στηνεξόρμηση των υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ στο Αιτωλικό, το Νεοχώρι και την Κατοχή.