Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2018

Με συλλήψεις στο Μεσολόγγι και τη Νάυπακτο για οδήγηση χωρίς δίπλωμα το αστυνομικό δελτίο της ημέρας στη Δυτ. Ελλάδα (25/1/2018)





ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ

Σύλληψη τριών  ημεδαπών για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας

Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, στο Μεσολόγγι και στη Ναύπακτο, από αστυνομικούς των Τμημάτων Τροχαίας Μεσολογγίου και Ναυπακτίας, τρεις ημεδαποί άνδρες, ηλικίας 18, 24 και 43 ετών, διότι σε τροχονομικούς ελέγχους που τους διενεργήθηκαν, διαπιστώθηκε ότι οδηγούσαν οχήματα, χωρίς να κατέχουν άδεια ικανότητας οδήγησης.





ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ



Εργατικό ατύχημα με θανάσιμο τραυματισμό ημεδαπού
Από τους αστυνομικούς του Γ΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία για εργατικό ατύχημα με θανάσιμο τραυματισμό 65χρονου ημεδαπού, το οποίο έλαβε χώρα χθες το μεσημέρι στην Πάτρα.
Ειδικότερα, ενώ ο 65χρονος εκτελούσε εργασίες ελαιοχρωματισμού σε ικρίωμα εξωτερικής τοιχοποιίας, οικίας 28χρονου ημεδαπού, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, έχασε την ισορροπία του και  κατέπεσε στο κενό από ύψος τεσσάρων μέτρων, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα. Για την υπόθεση αυτή συνελήφθη ο 40χρονος υπεύθυνος εργολάβος.

Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή


Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 46χρονος ημεδαπός, διότι αφαίρεσε από κατάστημα υπεραγοράς τροφίμων στην Πάτρα,  τρεις φιάλες αλκοολούχων ποτών, αλλά έγινε αντιληπτός από τον υπεύθυνο ασφαλείας του καταστήματος, ο οποίος ειδοποίησε τους αστυνομικούς, που μετέβησαν άμεσα στον τόπο του περιστατικού και συνέλαβαν τον δράστη.
Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε και ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών, προέκυψε ότι ο δράστης  από 10 έως 12-01-2018 είχε διαπράξει ακόμη τρεις κλοπές αλκοολούχων ποτών στο ίδιο κατάστημα.


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ


Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών


Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στην Αμαλιάδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας  Πύργου, ένας 22χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία  αυτοσχέδια χάρτινη συσκευασία, που περιείχε κάνναβη συνολικού βάρους (1,6) γραμμαρίων, ενώ σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν επιπλέον ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους (9,3) γραμμαρίων.


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ



Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος ημεδαπού για απλή σωματική βλάβη και παράβαση του νόμου για τα όπλα



Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 37χρονου ημεδαπού, ο οποίος χθες το μεσημέρι, βρισκόμενος σε καφενείο στο Αγρίνιο, έπειτα από διένεξη, προκάλεσε σωματική βλάβη σε 63χρονο ημεδαπό, τραυματίζοντάς τον με στυλό στο δεξί χέρι, ενώ στη συνέχεια  πυροβόλησε μία φορά στον αέρα  με κυνηγετικό όπλο, που είχε σε αυτοκίνητο, χωρίς να υπάρξει τραυματισμός ατόμου ή φθορά.
Ο τραυματίας μετέβη στο Γενικό Νοσοκομείο Αγρίνιου, όπου μετά την παροχή πρώτων βοηθειών αποχώρησε.


Σύλληψη ημεδαπού  για καταδικαστική απόφαση



Συνελήφθη, χθες το πρωί, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, ένας 33χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αγρινίου, σύμφωνα με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης ενός έτους για ψευδορκία.


Σύλληψη ημεδαπού για  κατοχή ναρκωτικών


Συνελήφθη, χθες το πρωί, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, ένας 23χρονος ημεδαπός, διότι σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκε και κατασχέθηκε κάνναβη, συνολικού βάρους 23,3 γραμμαρίων.


Σύλληψη πέντε αλλοδαπών για παράβαση της νομοθεσίας για τους αλλοδαπούς


Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, στην Παραβόλα, στη Ρίγανη, στη Βόνιτσα και στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας Αγρίνιου και των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, πέντε αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας, 22, 26, 27, 27 και 29 ετών, διότι σε αστυνομικούς ελέγχους που τους διενεργήθηκαν, διαπιστώθηκε ότι διέμεναν παράνομα στην Χώρα μας.




Σύλληψη τεσσάρων ημεδαπών για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας


Συνελήφθησαν, χθες το πρωί και το μεσημέρι, στο Καινούργιο, στη Βόνιτσα, στο 61ο και 70ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αντιρρίου – Ιωαννίνων, από αστυνομικούς της Ομάδα Ελέγχου Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων, της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Αγρίνιου  και του Αστυνομικού Τμήματος Ακτίου -  Βόνιτσας,  τέσσερις ημεδαποί άνδρες, ηλικίας 21, 24, 32 και 35 ετών, διότι σε τροχονομικούς ελέγχους που τους διενεργήθηκαν διαπιστώθηκε ότι οδηγούσαν οχήματα χωρίς να κατέχουν άδεια ικανότητας οδήγησης.