Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2018

Τραγικό φινάλε στις αναζητήσεις για την 44χρονη από την Κατοχή Μεσολογγίου. Βρέθηκε νεκρή στο ΙΧ της στο Πετροχώρι Θέρμου


Δυστυχώς επιβεβαιώνονται με τον τραγικότερο τρόπο οι  έντονες φήμες σχετικά με την τύχη της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη - Γκουτζούνη, της γυναίκας που αγνοείτο στην περιοχή της Κατοχής από το Σάββατο. Οι πληροφορίες που είχαν διαχυθεί στο διαδίκτυο προέρχονταν από τον Ελεύθερο Τύπο και σύμφωνα με αυτές η γυναίκα βρέθηκε νεκρή και μάλιστα δολοφονημένη.
Αυτό είναι κάτι που δεν επιβεβαιώνονταν αρχικά από καμιά επίσημη πηγή, επιβεβαίωση όμως ήρθε λίγη ώρα αργότερα, μιας και άνδρες του Πυροσβεστικού κλιμακίου Θέρμου, βρήκαν τη γυναίκα νεκρή μέσα στο αυτοκίνητο της. Η τραγική ανακάλυψη έγινε στην παραλία Φωτμού, στο Πετροχώρι του Θέρμου.



Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η 44χρονη ήταν νεκρή στο πίσω κάθισμα του οχήματος της, που είχε πάρει φωτιά και φέρει και εγκαύματα.
Στο σημείο υπάρχουν αστυνομικές δυνάμεις και οι σχετικές έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη, ενώ προς το παρόν δεν επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες που κάνουν λόγο για προσαγωγή υπόπτου.

Να θυμίσουμε πώς από σήμερα οι έρευνες για την ανεύρεση της 44χρονης είχαν επικεντρωθεί στο Αγρίνιο, μιας και για τελευταία φορά στην περιοχή εξέπεμψε σήμα το κινητό της.

Αναδημοσίευση από το agriniopress.gr