Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2019

Την Κυριακή 8/9 η πρώτη συνεδρίαση του νέου δημοτικού συμβουλίου Μεσολογγίου. Ο Γιάννης Τσώλος θα προταθεί για πρόεδρος του σώματος. Στη δημοσιότητα η γνωστοποίηση για πρόσληψη συνεργατών


Μεθαύριο Κυριακή 8/9 θα γίνει η πρώτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Μεσολογγίου με τη νέα του σύνθεση, έτσι όπως αυτή προέκυψε από τις εκλογές της 26ης Μαΐου (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ).
Η συνεδρίαση είναι προγραμματισμένη για τις 11 το πρωί, στην αίθουσα συνεδριάσεων του σώματος στο ΡΑΔΙΟΜΕΓΑΡΟ και το μοναδικό θέμα που περιλαμβάνεται στην ημερήσια διάταξη είναι η εκλογή προεδρείου  του δημοτικού συμβουλίου και των μελών της Οικονομικής επιτροπής και της επιτροπής ποιότητας ζωής του δήμου.




Για τη θέση του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου θα προταθεί από την παράταξη του δημάρχου, Κώστα Λύρου ο γιατρός Γιάννης Τσώλος, ενώ για τη θέση του αντιπροέδρου θα προταθεί ο Κώστας Δαουτίδης, από την παράταξη του τέως δημάρχου, Νίκου Καραπάνου.
Εντός του πρώτου εικοσαημέρου του Σεπτεμβρίου θα ακολουθήσει νέα συνεδρίαση του σώματος για την εκλογή προεδρείων στα νομικά πρόσωπα και τις επιχειρήσεις του δήμου (Πνευματικό Κέντρο, ΔΕΥΑΜ, κλπ)
Τέλος στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ δημοσιεύτηκε η «δημόσια γνωστοποίηση» για την πρόσληψη ειδικών συνεργατών του νέου δημάρχου από την οποία προκύπτει ότι σε πρώτη φάση ο Κώστας Λύρος θα προσλάβει δυο ειδικούς συνεργάτες, έναν δικηγόρο και έναν πολιτικό μηχανικό. (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ) παρόλο που έχει τη δυνατότητα να προσλάβει έως πέντε μετακλητούς.