Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2019

"Ψηλά" στις προτεραιότητες του αντιπεριφερειάρχη Θανάση Μαυρομμάτη ανοιχτά ζητήματα χρόνων της περιοχής του Μεσολογγίου



Αυτοψία της κατάστασης του δρόμου της Τουρλίδας στο Μεσολόγγι έκανε σήμερα το πρωί, ο αντιπεριφερειάρχης υποδομών, Θανάσης Μαυρομμάτης, συνοδευόμενος από υπηρεσιακούς παράγοντες της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.
Προφανής σκοπός, η άμεση δρομολόγηση των διαδικασιών για την επισκευή της πρώτης πεζογέφυρας η οποία κυριολεκτικά είναι απροσπέλαστη, για ποδηλάτες και πεζούς εξαιτίας μη συντήρησής της από την κατασκευή της, εδώ και 15 χρόνια!
Ταυτόχρονα ο κ. Μαυρομμάτης εξέτασε και το ενδεχόμενο για την αποπεράτωση ενός τμήματος - λιγότερο των 100 μέτρων – του ποδηλατόδρομου εκατέρωθεν της 2ης γέφυρας του δρόμου.




Έτσι διαπιστώνουμε ότι ο κ. Μαυρομάτης λίγες μόνο μέρες μετά την ανάληψη των καθηκόντων του δείχνει έμπρακτο ενδιαφέρον, για ανοιχτά εδώ και χρόνια ζητήματα της περιοχής του Μεσολογγίου  που η επίλυσή τους δεν απαιτεί «πακτωλό» χρημάτων… εάν συνυπολογίσουμε ότι και χθες «επιθεώρησε» έργο της περιφέρειας στην Αγριλιά Μεσολογγίου.
Ενδιαφέρον που εστιάζεται σε ζητήματα που άπτονται της εικόνας της πόλης και της περιφέρειας θα λέγαμε, μιας και δρόμος, όπως αυτός της Τουρλίδας αποτελεί, μοναδικό αξιοθέατο που όμοιο του δεν υπάρχει πουθενά στη χώρα, ενώ χθες η επίσκεψή του ήταν τον κεντρικό κόμβο εισόδου της πόλης του Μεσολογγίου.