Παρασκευή, 25 Ιουνίου 2010

Με επιτυχίες η συμμετοχή του ΝΟΜ σε διασυλλογικούς αγώνες Κανόε Καγιάκ
Η πρώτη φετινή διασυλλογική διοργάνωση που ο Ν.Ο. Μεσολογγίου έλαβε μέρος ήταν την περασμένη Κυριακή στο Αργοστόλι. Στην όμορφη πρωτεύουσα της Κεφαλονιάς, η δεκαμελής νεανική ομάδα του Ν.Ο.Μ. έλαβε μέρος στους αγώνες Καγιάκ, που οργάνωσε ο εκεί δραστήριος και ιστορικός Ναυτικός Όμιλος Αργοστολίου.
Στους αγώνες η ομάδα του ΝΟΜ κέρδισε μετάλλια και εντυπώσεις για την συμμετοχή της.
Ανά κατηγορία διακρίθηκαν οι αθήτές:
Στην κατηγορία Πανκορασίδων, η Αθηνά Κέκελου πρώτευσε στα 500 και στα 200μ. ενώ η Πλουσία Κουρούκλη κατέλαβε την 3η θέση στα 200μ. Στην κατηγορία Παμπαίδων, ο Σπύρος Δίπλας κατέλαβε την 2η θέση στα 200μ. ενώ ο Παναγιώτης Μωρίκης την 3η στα 500μ.
Οι ίδιοι αθλητές κατέλαβαν την 2η θέση στο διπλό Καγιάκ Παμπαίδων στα 500μ.
Στην κατηγορία Κορασίδων Αρχαρίων, η Μαίρη Ζευγίτη κατέλαβε την 2η θέση και η Αγγελική Στρωματιά την 3η, στα 500 και στα 200μ.
Για πρώτη φορά οργανώθηκε μικτή σκυταλοδρομία, με αθλητές και αθλήτριες δηλαδή όλων των σωματείων που συμμετείχαν.
Η ομάδα που συμμετείχε η Αθηνά Κέκελου και ο Βασίλης Φασόης κατέλαβε την 1η θέση, η ομάδα του Σπύρου Δίπλα και του Παναγιώτη Μωρίκη την 2η, η ομάδα του Θανάση Πολονύφη, του Πέτρου Αγγισουλάκη και του Νώντα Καρκαβίτσα την 3η, η ομάδα που συμμετείχαν η Πλουσία Κουρούκλη και η Αγγελική Στρωματιά την 3η.
Την αποστολή συνόδευαν ο Ταμίας και Έφορος του Καγιάκ, Γεράσιμος Κοτσίρης, ο Επόπτης Προπονήσεων, Χρήστος Βλαχογιάννης και γονείς των αθλητών.
Ήταν ένα πολύ καλό τεστ για την νεανική ομάδα του Ν.Ο.Μ., εν όψει του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κανόε-Καγιάκ, που θα διεξαχθεί στις 7-8 Αυγούστου, στο Μεσολόγγι.


Θερμά συγχαρητήρια σε όλους και καλές επιτυχίες!