Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

"Χέρι - χέρι" η ΑΕΜ με τον ΓΟΜ


Η επικύρωση από τη γενική συνέλευση της Αθλητικής Ένωσης Μεσολογγίου απομένει για να υλοποιηθεί μια ιστορική συμφωνία για το τοπικό ποδόσφαιρο της περιοχής. Η συμφωνία δεν είναι άλλη από τη συγχώνευση της ΑΕΜ με τον Γυμναστικό Όμιλο Μεσολογγίου (ΓΟΜ).
Οι επικεφαλής των δυο σωματείων κατέληξαν σ’ αυτή την απόφαση με γνώμονα τη δημιουργία ενός ισχυρού διοικητικού σχήματος που θα μπορέσει να υποστηρίξει ένα αγωνιστικό σύνολο, με στόχο την άνοδο στη Γ΄ Εθνική.
Σύμφωνα με πληροφορίες μας η συμφωνία προβλέπει τη λειτουργία από την ΑΕΜ ποδοσφαιρικών τμημάτων, σε όλες τις κατηγορίες (παιδικό, εφηβικό κλπ.) πλην της κανονικής ομάδας, ενώ ο ΓΟΜ θα συνεχίσει να αγωνίζεται στο τοπικό πρωτάθλημα της ΕΠΣΝΑ με νεαρούς αθλητές που εκ των πραγμάτων δεν μπορούν να αγωνιστούν στην ΑΕΜ.



Επομένως, είναι προφανές ότι με την πρωτοβουλία αυτή των διοικήσεων των δυο ομάδων ανοίγονται ευοίωνες προοπτικές για την Αθλητική Ένωση Μεσολογγίου, αφού η διοίκηση που θα προκύψει θα είναι ιδιαίτερη ισχυρή ενώ θα ενδυναμωθεί και το έμψυχο δυναμικό της ομάδας από αθλητές του ΓΟΜ.
Την προεδρία τέλος της ΑΕΜ θα αναλάβει ο μέχρι πρότινος διοικητικός επικεφαλής του ΓΟΜ, Διονύσης Βισβίκης και τη θέση του αντιπροέδρου ο σημερινός πρόεδρος της ΑΕΜ, Γιώργος Παγούρας.