Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

"Μαχαιρώματα" στη Μακρυνεία


Σοβαρό επεισόδιο με δυο τραυματίες απασχολεί από το απόγευμα τις αστυνομικές αρχές σε Μεσολόγγι και Αγρίνιο καθώς ένας 55χρονος συνταξιούχος αστυνομικός, μαχαίρωσε το απόγευμα στην Μακρυνεία την γυναίκα του και στη συνέχεια βρέθηκε τραυματισμένος στα Αμπάρια του Παναιτωλίου.
Όλα ξεκίνησαν το απόγευμα στην Μακρυνεία, όταν συνταξιούχος αστυνομικός τραυμάτισε με μαχαίρι μετά από καυγά την εν διαστάσει σύζυγό του. Αμέσως μετά το επεισόδιο ο 55χρονος εξαφανίστηκε, για να βρεθεί λίγο αργότερα και αυτός τραυματισμένος με μαχαίρι στην περιοχή Αμπάρια του Παναιτωλίου.



Οι δυο τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο του Αγρινίου, όπου και υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση των γιατρών για να λειτουργήσουν και τα δυο χειρουργεία. Οι δύο τραυματίες δεν αντιμετωπίζουν κίνδυνο, ενώ πιο σοβαρά τραυματισμένος είναι ο 55χρονος, που φέρει τραύματα στον λαιμό και τον θώρακα.
Σύμφωνα με πρώτες πληροφορίες ο 55χρονος είπε πως δέχθηκε επίθεση στην περιοχή όπου βρέθηκε τραυματισμένος, η Αστυνομία όμως είναι συγκρατημένη και εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα με πιο πιθανό αυτό του αυτοτραυματισμού.

Με πληροφορίες από το agriniopress.gr