Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

"Ψηφιακό ράδιο - αρβύλα"... για τον Π. Κατσούλη το MessolonghiNews


"Ψηφιακό ράδιο - αρβύλα" χαρακτήρισε το MessolonghiNews o Π. Κατσούλης για την παραπάνω ανάρτησή μας στις 30/5 

«Ψηφιακό ράδιο – αρβύλα» χαρακτήρισε ο δήμαρχος Μεσολογγίου, Παναγιώτης Κατσούλης το ιστολόγιο μας (MessolonghiNews) στην απάντησή του σε εξώδικη διαμαρτυρία πολιτών του Μεσολογγίου για το ενδεχόμενο τοποθέτησης μεγάλου κάδου απορριμμάτων σε οικόπεδο επί του πεζόδρομου της Χαρ. Τρικούπη στο Μεσολόγγι.
Ειλικρινά πρόκειται για έναν χαρακτηρισμό που ποτέ δεν μπορούσαμε να φανταστούμε ότι μπορούσε να εκστομισθεί ή καλύτερα να γραφεί από τον κύριο δήμαρχο για το MessolonghiNews καθώς θεωρούμε ότι από το Σεπτέμβρη του 2007 που ξεκινήσαμε αυτή τη διαδικτυακή προσπάθεια, αλλά και από τη γενικότερη διαδρομή μας στο χώρο των ΜΜΕ, ένα από τα πράγματα για τα οποία  υπερηφανευόμαστε είναι η αξιοπιστία των ειδήσεων που γράφουμε ή μεταδίδουμε.
Έτσι και στο συγκεκριμένο θέμα ως MessolonghiNews δεν κάναμε τίποτε περισσότερο ή τίποτε λιγότερο από το να δημοσιοποιήσουμε τη δυσφορία και τη διαμαρτυρία των περιοίκων για το ενδεχόμενο τοποθέτησης κάδου απορριμμάτων στο συγκεκριμένο σημείο (εδώ η επίμαχη ανάρτηση).
Μια διαμαρτυρία που προκλήθηκε από τις απαντήσεις που έλαβαν οι περίοικοι είτε από στελέχη της δημοτικής αρχής, είτε από το συνεργείο που έκανε επιτόπια μελέτη του χώρου.
Επομένως, την όποια ασυνεννοησία καταγράφεται στους κόλπους της δημοτικής αρχής ο κύριος δήμαρχος προσπαθεί, να την μεταθέσει αλλού «βαφτίζοντας», «ράδιο αρβύλα» πραγματικά γεγονότα που έλαβαν χώρα στην πόλη…
Από ‘κει και πέρα επιστρέφουμε τον χαρακτηρισμό στον ίδιο τον κύριο δήμαρχο καθώς μια σειρά γεγονότα του τελευταίου εξαμήνου μπορούν να δικαιολογήσουν τον χαρακτηρισμό και αναφερόμαστε στο ΤΕΙ Μεσολογγίου και το 2/39ΣΕ για τα οποία, ο κύριος δήμαρχος έκανε λόγο ότι εξασφάλιζε την αναβάθμισή τους και από την άλλη, με κυβερνητικές αποφάσεις οδηγούνται σε υποβάθμιση.

Αρκεί να θυμηθούμε τι έλεγε ο κύριος δήμαρχος για το 2/39ΣΕ και τι ακολούθησε: