Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

Διακλαδικό Κέντρο Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων» στο Μεσολόγγι ζήτησε ο Ν. Καραπάνος από τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας

Τη σύσταση και λειτουργία «Διακλαδικού Κέντρου Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων» στο Μεσολόγγι ζήτησε ο δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, Νίκος Καραπάνος από τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, Νίκο Δένδια κατά την συνάντησή τους, στο Δημαρχείο της πόλης, το περασμένο Σάββατο, στο πλαίσιο περιοδείας του κ. Δένδια, στην Αιτωλοακαρνανία.
Επίσης, ο δήμαρχος Μεσολογγίου ζήτησε από τον Υπουργό Άμυνας την παραχώρηση στο δήμο των κτηριακών εγκαταστάσεων στο «Στρατόπεδο Καψάλη» για την εξυπηρέτηση στεγαστικών αναγκών του δήμου και έθεσε το ζήτημα της συντήρησης των διαμερισμάτων (Σ.Ο.Α.) που διαμένουν στο Μεσολόγγι, τα στελέχη του Στρατού.



Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας ξεναγήθηκε στο Μουσείο Ιστορίας και Τέχνης του δήμου Μεσολογγίου εκφράζοντας, τον θαυμασμό του, για τα εκθέματα και υποσχέθηκε ότι θα εξετάσει τα αιτήματα που του έθεσε ο δήμαρχος Μεσολογγίου.
Κατά την επίσκεψη του κ. Δένδια στο Δημαρχείο Μεσολογγίου παρόντες ήταν ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας, Κώστας Καραγκούνης, ο πρ. βουλευτής, Σπήλιος Λιβανός, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ, Κώστας Σύρρος και σύσσωμη η δημοτική αρχή της πόλης.