Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015

"Η ΑΛΗΘΕΙΑ" η νέα δημοτική κίνηση στο Μεσολόγγι από τον Γιάννη Δελαπόρτα (VIDEO)


Μια νέα προσπάθεια κατάρτισής δημοτικής κίνησης ξεκινά στο Μεσολόγγι με πρωτοβουλία του γνωστού καθηγητή φυσικής αγωγής, Γιάννη Δελαπόρτα. Και λέμε γνωστού διότι όποια αθλητική διάκριση και αν ψάξεις στο Μεσολόγγι σε ατομικό ή συλλογικό επίπεδο είναι σίγουρο ότι στις πιο πολλές θα δεις το όνομα Δελαπόρτας!
Γιάννης Δελαπόρτας και Γρηγόρης Δελαπόρτας δυο αδέλφια από το Μεσολόγγι οι οποίοι από τα παιδικά τους χρόνια έδειξαν την αγάπη τους για τον αθλητισμό. Όταν λέμε αθλητισμό εννοούμε από Πόλο, ποδόσφαιρο, πολεμικές τέχνες ,αεραθλητισμό κλπ.
Συμμετοχές σε Εθνικές ομάδες ,διακρίσεις με χρυσά μετάλλια και παρόλο τις τόσες επιτυχίες ο μικρός αδελφός ο Γιάννης δεν λέει να «ηρεμήσει» παρόλο που είναι και παππούς. Σας έχουμε προβάλει τις διακρίσεις που κερδίζει  τα τελευταία χρόνια με την ομάδα που δημιούργησε  Blue Rebels σε αγώνες indoor skydiving. Παράλληλα είναι και ο δάσκαλος στην σχολή ελεύθερης πτώσης BlueRebels .
Είναι ο άνθρωπος που πανηγυρίζει με την Ελληνική σημαία πάντα δεμένη στον καρπό του χεριού του και δεν ξεχνάει να λέει την καταγωγή του το Μεσολόγγι.
«Φέραμε το μετάλλιο για να υψώσουμε το ηθικό των Ελλήνων» μας είχε πει πριν δυο χρόνια όταν πήρε την δεύτερη θέση στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Θα κάνω όλο το κόσμο να μάθει την Ελλάδα και το Μεσολόγγι μέσα από τις επιτυχίες της ομάδας μου.
Τις τελευταίες ημέρες έκανε μια κίνηση που δεν μας είχε συνηθίσει. Η αγάπη του για την Ελλάδα αλλά κυρίως για το Μεσολόγγι τον ώθησε να ανακοινώσει ότι δημιουργεί από τώρα συνδυασμό για τις επόμενες δημοτικές εκλογές .
Το όνομα του συνδυασμού «Η ΑΛΗΘΕΙΑ». Όποιος γνωρίζει τον Γιάννη σίγουρα θα πει ότι δεν θα μπορούσε να υπάρξει άλλη λέξη που να αντιπροσωπεύει τον ίδιο.


Για τους στόχους της προσπάθειας αυτής μας μίλησε στο βίντεο που ακολουθεί: