Δευτέρα 22 Αυγούστου 2016

Έπεσε η αυλαία του 30ου Φεστιβάλ Θεάτρου Οινιαδών

Με την παράσταση της ηρωικής κωμωδίας του Εντμόν Ροστάν «Συρανό ντε Μπερζεράκ» σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα και μουσική Ευανθίας Ρεμπούτσικα, ολοκληρώθηκε χθες Κυριακή 21 Αυγούστου, το 30ο Φεστιβάλ Θεάτρου Οινιάδων.

Στον κατάμεστο χώρο του αρχαίου θεάτρου, το κοινό χειροκρότησε θερμά τους καλλιτέχνες της παράστασης στην οποία τους πρωταγωνιστικούς ρόλους ερμήνευσαν αφήνοντας άριστες εντυπώσεις ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, η Δήμητρα Ματσούκα, ο Κώστας Μπερικόπουλος και ο Γιώργος Παπαγεωργίου.

Το 30ο Φεστιβάλ Θεάτρου, με την διοργάνωση του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου φιλοξένησε φέτος επιλεγμένες παραστάσεις τις οποίες παρακολούθησε πλήθος κόσμου. Ωστόσο, το ίδιο έντονο ήταν και το ενδιαφέρον συμμετοχής στις παράλληλες εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στο κτήριο «Συγγρού» στην Κατοχή με τη συνεργασία φορέων πολιτισμού όπως το Κέντρο Λόγου και Τέχνης – Μουσείο «Διέξοδος».

Στην χθεσινή παράσταση, εκ μέρους του Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου παρευρέθηκαν οι αντιδήμαρχοι Κωνσταντίνος Ρόμπολας και Δημήτρης Μπουσμπουρέλης, ο πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου Κων/νος Γιαννόπουλος και το μέλλος του Δ.Σ. καθηγητής Πανεπιστημίου Αθηνών Παναγιώτης Κοντός.