Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2007

Στην Αιτωλοακαρνανία την Κυριακή ο Βενιζέλος

Την Αιτωλοακαρνανία επισκέπτεται την προσεχή Κυριακή 21 Οκτωβρίου ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος. Ο κ. Βενιζέλος θα επισκεφθεί το Μεσολόγγι και το Αγρίνιο όπου και θα μιλήσει σε συγκέντρωση φίλων του στο Παπαστράτειο.
Στο Μεσολόγγι ο Ευάγγελος Βενιζέλος θα συναντηθεί με τον δήμαρχο Γιάννη Αναγνωστόπουλο στο κεντρικό δημαρχείο και με μέλη της Δ.Ο. ΠΑΣΟΚ Μεσολογγίου στα γραφεία της οργάνωσης.

Στο Αγρίνιο ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα μιλήσει στο "Παπαστράτειο" στις 12 το μεσημέρι, ενώ νωρίτερα θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου στα γραφεία της νομαρχιακής και φυσικά θα έχει συναντήσεις και στο Αγρίνιο με στελέχη του κόμματος.

Να σημειώσουμε ότι την περασμένη εβδομάδα στο Αγρίνιο είχε διοργανωθεί μεγάλη συγκέντρωση φίλων του Βαγγέλη Βενιζέλου με κύριους ομιλητές τα μέλη του Εθνικού Συμβουλίου τον Γιάννη Νικολάου και Γιώτα Μπελώνη.

Κοινή συνισταμένη όλων των τοποθετήσεων στην εκδήλωση ήταν ότι "Πρέπει, αυτός που θα κερδίσει την πολιτική μάχη της 11ης Νοεμβρίου να είναι σε θέση την επόμενη μέρα να κερδίσει τον Κ. Καραμανλή και τη Νέα Δημοκρατία και Η 12η του μηνός πρέπει να , είναι, η αφετηρία για τη νέα νίκη και ότι το μείζον για το ΠΑΣΟΚ είναι το ζήτημα αλλαγής ηγεσίας. Μόνον έτσι το ΠΑΣΟΚ με προϋποθέσεις, θα περάσει σε ένα συλλογικό πρότυπο για να ανοίξουμε πραγματικά το δρόμο για ένα σύγχρονο κόμμα της ευρωπαϊκής αριστεράς, ένα κόμμα που μπορεί και θέλει να εγγυηθεί ένα σύγχρονο κράτος, που απελευθερώνει και δεν εγκλωβίζει δυνάμεις".

Το πρόγραμμα της επίσκεψης του Βαγγέλη Βενιζέλου στην Αιτωλοακαρνανία έχει ως εξής:

10:00 Συνάντηση με το Δήμαρχο Μεσολογγίου κ. Αναγνωστόπουλο Γιάννη και το Δημοτικό Συμβούλιο στην Πινακοθήκη Μεσολογγίου - (Κεντρική Πλατεία)

10:15 Συνάντηση με Δ.Ο. - ΠΑ.ΣΟ.Κ Μεσολογγίου

11:00 Συνέντευξη Τύπου στα γραφεία της Ν.Ε. – ΠΑ.ΣΟ.Κ
Αιτωλοακαρνανίας Αγρίνιο (Ι. Στάϊκου 2)

12:00 Ομιλία στο Παπαστράτειο - Αγρίνιο

13:00 Συνάντηση με Ν.Ε. - ΠΑ.ΣΟ.Κ Αιτωλοακαρνανίας και μέλη της Π.Ε. Δυτικής Ελλάδας - Αγρίνιο (Ι. Στάϊκου 2)