Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2008

Επιστολή διαμαρτυρίας του δημάρχου Μεσολογγίου για την υποβάθμιση της Π.Υ. Μεσολογγίου

Την παρέμβαση του Υφυπουργού Εσωτερικών Παναγιώτη Χηνοφώτη ζητά με επιστολή, που του απέστειλε χθες ο δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Γιάννης Αναγνωστόπουλος, ώστε να ανακληθεί η απόφαση της μετακίνησης του διοικητή των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Αιτωλοακαρνανίας Πυράρχου Χρήστου Σταυρόπουλου από την έδρα των υπηρεσιών το Μεσολόγγι, στο Αγρίνιο.
Σύμφωνα με τον κ. Αναγνωστόπουλο η μετακίνηση του διοικητή των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Αιτωλοακαρνανίας εντάσσεται σε μια συστηματική προσπάθεια αποψίλωσης των δημόσιων υπηρεσιών από την Πρωτεύουσα της Αιτωλοακαρνανίας αφού έμμεσα υποβαθμίζεται η Πυροσβεστική Υπηρεσία Μεσολογγίου.
Παράλληλα ο δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου στην επιστολή του επισημαίνει ότι εξαιτίας της μετακίνησης του κ. Σταυρόπουλου θα δημιουργηθούν προβλήματα στη γενικότερη λειτουργία της Π.Υ. Μεσολογγίου αφού το σύνολο του προσωπικού της έχει δυσαρεστηθεί για την απόφαση αυτή.
Τέλος ο κ. Δήμαρχος δεν παραλείπει στην επιστολή του να εξάρει το αξιοζήλευτο έργο της Π.Υ. Μεσολογγίου στην αντιμετώπιση των δασικών κυρίως πυρκαγιών τα τελευταία δυο χρόνια.
Για να διαβάσετε την επιστολή (ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ)