Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

Άνετη και με μεγάλη διαφορά η επανεκλογή του Π. Τσιχριτζή στο Επιμελητήριο

Άνετα επανεξελέγη στην προεδρία του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας ο Παναγιώτης Τσιχριτζής  με ποσοστό  που  αγγίζει το 84%
Στη φάση της τελικής καταμέτρησης περνά πλέον η εκλογική διαδικασία στο Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας. Η προσέλευση χθες ήταν αισθητά μεγαλύτερη από την Κυριακή και τελικά στις κάλπες προσήλθαν 1780 μέλη. Ειδικότερα στο Τμήμα Εξαγωγών ψήφισαν 31 άτομα. Στο τμήμα Εμπορίου 622 , στο τμήμα Μεταποίησης 533, στο Τμήμα Τουρισμού-Μεταφορών 123 και στο τμήμα Υπηρεσιών 471. 
 Οι έδρες συνολικά για όλα τα τμήματα καταμερίζονται 26 στην παραταξη Τσιχριτζή και 5 στην παράταξη Μούρκα (σημείωσε επίδοση κάτω των εκτιμήσεων στο τμήμα Μεταποιησης) και τα ποσοστά 84% και 16% αντίστοιχα.



Στο Τμήμα Εμπορίου ψήφισαν 622 μέλη . Η παράταξη Τσιχριτζή έλαβε 415 ψήφους και η παράταξη Μούρκα 184. Τα ακυρα-λευκά ανέρχονται περίπου σε 11. Η παράταξη Τσιχριτζή εκλέγει 7 έδρες και η παράταξη Μούρκα 3. Από την μέχρι τώρα καταμέτρηση της σταυροδοσίας από την παράταξη Τσιχριτζή εκλέγονται οι Κωστίκογλου , Κακούρης, Μαυρέλης, Παπαθανάσης, Χριστοδουλόπουλος, Κορδάτου και Γιοπάνος. 
 Η σταυροδοσία των υποψηφίων της παράταξης Τσιχριτζή στο Τμήμα Εμπορίου έχει ως εξής:Αυγερινός 12, Γιοπάνος  62, Γιώτης 12, Δημητροπουλος 9, Kακούρης 140, Καμμένος  31, Kαραπάνος 14, Kιτσάκης 7, Κορδάτου 70, Κωστίκογλου 156, Μαυρέλης 105, Μπαλαμάτσης 6, Παπαζήση 44, Παπαθανασης 80, Περλής 14, Ρούλιας 14, Σιόντης 53 και Χριστοδουλοπουλος 73.
Από την παράταξη Μούρκα στο Τμήμα Εμπορίου εκλέγονται οι:Μούρκας Σωτήρης ως επικεφαλής, Σπυρόπουλος Βασίλης και  Χουλιάρας Μιχάλης 
 Στο τμήμα Μεταποίησης η παράταξη Τσιχριτζή εκλέγει 11 έδρες :. Τις καταλαμβάνουν οι Ράπτης Παναγιώτης,Κουτέρης Βασίλης,Νικολέτας Βασίλης,Τσούνη Βασιλική,Καραχάλιος Βασίλης,Σιάκος Αθανάσιος,Λανάρα Αθανασία,Μηλαρά Ηλέκτρα,Κατσούδας Γρηγόριος,Παπαθανασίου Νικόλαος και Τσιχριτζής Παναγιώτης ως επικεφαλής.
Από το συνδυασμό Μούρκα εκλέγεται ο Λύρος Κων/νος.  
Στο Τμήμα Τουρισμού – Μεταφορών από το  το συνδυασμό Τσιχριτζή εκλεγονται  Καψιαμπέτης Γιώργος και Κατσούδας Αναστάσιος  
Στο Τμήμα Εξαγωγών εκλέγεται ο Μπόκας Κων/νος από την παράταξη Τσιχριτζή. 
 Στο Τμήμα  Υπηρεσιών οι έδρες θα είναι 5/1 υπέρ της παράταξης Τσιχριτζή. Από την παράταξη του κ. Μούρκα εκλέγεται ο Ν. Γκορόγιας. 

Αναδημοσίευση απο το agrinionews. Gr