Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

Εντυπωσίασε η ομάδα προπαίδων της ΑΕΜ στο φιλικό με Παναιτωλικό

ΑΕΜ2Πριν τον αγώνα Παναιτωλικός-ΟΦΗ οι ομάδες προπαίδων του Παναιτωλικού και της ΑΕΜ αναβίωσαν κάτι πολύ παλιό όταν πριν τους αγώνες της Α' εθνικής αγωνιζόταν "τα τσικό" των ομάδων. Έτσι και τώρα οι δύο ομάδες εντυπωσίασαν τους φιλάθλους που πρόλαβαν να δουν τον αγώνα και άφησαν υποσχέσεις ότι η Αιτωλοακαρνανία διαθέτει ταλαντούχους νεαρούς ποδοσφαιριστές. Το τελικό αποτέλεσμα που δεν έχει σε τέτοιους αγώνες επίδειξης αξία, ήταν 1-0 για την γηπεδούχο ομάδα.

Οι νεαροί παίχτες έβγαλαν φωτογραφίες με ποδοσφαιριστές του Παναιτωλικού και του ΟΦΗ, με τους Μπελεβώνη, Θεοδωρίδη, Καραμαλίκη,να είναι οι πιο δημοφιλείς και αυτοί που δεν ξέχασαν ότι ξεκίνησαν από τέτοιες ομάδες και δεν χάλασαν το χατήρι των μικρών για μια αναμνηστική φωτογραφία ενώ ο Βαγγέλης Μάντζιος του ΟΦΗ ήταν ο πιο δημοφιλής από την Κρητική ομάδα.

αεμ1ΑΕΜ: Καίσαρης Χ., Σταμάτης Κ., Καβαλλάρης Δ., Μπλαχούρας Π., Ντρούκας Α., Σταίκος Ι., Μορίκης Π., Χαντζής Δ., Ρούσσης Π., Αυτζής Ι., Τάσσος Π.

αγωνίστηκαν ακόμη οι Ρήγας Ι., Πασπαλιάρης Σ., Ακρίδας Ζ., Γιαννόπουλος Α., Σαρρής Περ., Διαμαντόπουλος Ι.

Μετά τον αγώνα οι νεαροί Μεσολογγίτες ποδοσφαιριστές παρακολούθησαν τον αγώνα Παναιτωλικός -ΟΦΗ, ενώ κοντά τους βρέθηκε και ο ποδοσφαιριστής της ομάδος U-17 της Αγρινιώτικης ομάδος Θανάσης Παλιάτσας που προέρχεται από την ακαδημία του ΓΟΜ.

Την ερχόμενη Κυριακή οι νεαροί Μεσολογγίτες ποδοσφαιριστές θα ταξιδέψουν για την Αθήνα για φιλικό παιχνίδι με την Ακαδημία ΠΑΕ Ατρόμητος Αθηνών και με τρεις ηλικιακές ομάδες U-14, U-12, U-10, ενώ στην συνέχεια θα παρακολουθήσουν και τον αγώνα για την Super Leage μεταξύ Ατρόμητου-ΑΕΚ

Τέτοιες εμπειρίες θα έχουν πολλές εφέτος οι νεαροί ποδοσφαιριστές της Σχολής Ποδοσφαίρου Α.Ε.Μεσολογγίου, ενώ θα λάβουν μέρος σε τουρνουά με συμμετοχή Ακαδημιών ομάδων Super Leage. Στα πλάνα της Διοίκησης της ΑΕΜ και των υπευθύνων της Σχολής είναι να γίνει πανελλήνιο τουρνουά στην περιοχή μας και ήδη ξεκίνησαν οι πρώτες επαφές για την πραγματοποίηση του στόχου αυτού.