Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

Θεατρική παράσταση για την ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου Μεσολογγίου


Σε μια δύσκολη εποχή όπου η κοινωνική συνοχή δοκιμάζεται λόγω της οικονομικής κρίσης που πλήττει την χώρα, το Κοινωνικό Παντοπωλείο στο Μεσολόγγι αποτελεί δεσμίδα φωτός που με το έργο του στηρίζει τις κοινωνικά ασθενέστερες ομάδες προσφέροντας αγαθά πρώτης ανάγκης.
"Εμείς όλοι στο Πολιτιστικό Κέντρο των Εργαζομένων του ΟΤΕ Περιφέρειας Μεσολογγίου πιστεύουμε ότι η κρίση είναι η ευκαιρία που έχουμε για να αφυπνιστούμε. Πρέπει όλοι μας τώρα, περισσότερο από ποτέ, να γίνουμε πιο καθοριστικοί και αποτελεσματικοί προσφέροντας ουσιαστική βοήθεια στη κοινωνία που πλήττεται" τονίζουν οι εργαζόμενοι στον ΟΤΕ Μεσολογγίου.
Για το λόγο αυτό και υπό την αιγίδα του Δήμου Ι. Π. Μεσολογγίου η θεατρική ομάδα του Πολιτιστικού Κέντρου Εργαζομένων ΟΤΕ Πατρών θα παρουσιάσει το Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012 και ώρα 19.30 στην αίθουσα εκδηλώσεων της πρώην Νομαρχίας, την θεατρική παράσταση «ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΨΕΥΤΗΣ» του Δημήτρη Ψαθά.
Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη με την προσφορά τροφίμων μακράς διαρκείας, τα οποία θα προσφερθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο.



Χωρίς τη δική σας βοήθεια τα ράφια του Κοινωνικού Παντοπωλείου θα μένουν άδεια. Μην αφήσουμε αυτό να γίνει πραγματικότητα. Μην αφήσουμε κανέναν να στερείται τα απαραίτητα. Αυτοί που έχουν τη δυνατότητα ας βοηθήσουν αυτούς που δεν μπορούν….. Ας καταπολεμήσουμε μαζί τη φτώχεια και τον κοινωνικό αποκλεισμό…..
Γιατί όλοι ΜΑΖΙ μπορούμε καλύτερα…