Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016

Θανατηφόρο τροχαίο στο δρόμο της Τουρλίδας στο Μεσολόγγι


Ένα ακόμη θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα συνέβη συνέβη σήμερα τα ξημερώματα στο Μεσολόγγι. Θύμα ο 60χρονος Φ.Π., κάτοικος Μεσολογγίου.
Το δυστύχημα σημειώθηκε γύρω στις 6 το πρωί στο δρόμο της Τουρλίδας. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις ο 60χρνος κινούταν με το ΙΧ του με κατεύθυνση προς Μεσολόγγι και μάλλον έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου. Αρχικά το ΙΧ κτύπησε το ρύθρο του πεζόδρομου και αφού τουμπάρισε στο οδόστρωμα προσέκρουσε στην απέναντι κολώνα για να καταλήξει στη συνέχεια στη θάλασσα αναποδογυρισμένο.

Στις 6:30 το πρωί φίλος του θύματος που κατευθυνόταν προς την Τουρλίδα είδε το ΙΧ στη θάλασσα και αφότου ειδοποίησε τα σωστικά συνεργεία "βούτηξε" στη θάλασσα για να παράσχει βοήθεια. Δυστυχώς αυτό που αντίκρυσε ήταν το άψυχο σώμα του άτυχου οδηγού στο μισοβυθισμένο ΙΧ., για να ακολουθήσει στη συνέχεια η επιχείρηση για τον απεγκλωβισμό του οδηγού, από την Πυροσβεστική Υπηρεσία με την συνδρομή του Λιμενικού.
Σύμφωνα με πληροφορίες μας ο 60χρονος που διέμενε στην Τουρλίδα για κάποιο ανεξήγητο λόγο, ερχόταν εκείνη την ώρα προς Μεσολόγγι, καθώς, για την ίδια ώρα, είχε κανόνισει ραντεβού στην Τουρλίδα, με φίλους του για να πάνε για ψάρεμα. Έτσι πιθανολογείται ότι ίσως να αισθάνθηκε κάποια αδιαθεσία και να πήγαινε στο νοσοκομείο.
Σε κάθε περίπτωση η νεκροψία θα δείξει εάν ο θάνατος επήλθε από παθολογικά αίτια ή από την εκτροπή του ΙΧ.