Κυριακή, 7 Ιουλίου 2019

Ενδιαφέρουσα η εκδήλωση από την «Ενωμένη Ρωμηοσύνη» στο Μεσολόγγι για τη γεωπολιτική κατάσταση

Το παράρτημα του σωματείου «Ενωμένη Ρωμηοσύνη» στην Ιερή Πόλη του Μεσολογγίου, συνεχίζοντας τον κύκλο των τακτικών ομιλιών-συζητήσεων, οργάνωσε τη Δευτέρα 1 Ιουλίου  τη δεύτερη κατά σειρά εκδήλωση με ομιλητή τον Υποστράτηγο ε.α. κ. Γεώργιο Κουρεμένο και θέμα: «Η Γεωπολιτική Κατάσταση στην Ανατολική Μεσόγειο και τα Βαλκάνια». 
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς της Ι.Π. Μεσολογγίου στην κεντρική πλατεία «Μάρκου Μπότσαρη».  Στην εισηγητική ομιλία παρουσιάστηκαν πολλές και ενδιαφέρουσες πτυχές του θέματος από τον κ. Κουρεμένο ο οποίος απάντησε και σε πολλές ερωτήσεις που τέθηκαν από το κοινό. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με κέρασμα που προσφέρθηκε σε όλους του παραβρισκόμενους στην ταράτσα της Λέσχης Αξιωματικών Φρουράς της Ι.Π. Μεσολογγίου της Λέσχης. 

Ιδιαίτερες ευχαριστίες εκφράζονται εκ μέρους του παραρτήματος της Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου του σωματείου «Ενωμένη Ρωμηοσύνη» στον Ανώτατο Διοικητή του 2/39 Συντάγματος Ευζώνων Συνταγματάρχη Δημήτριο Σπύρου για την φιλοξενία και την οργάνωση της εκδήλωσης στο χώρο της Λέσχης Αξιωματικών της Φρουράς της Ι.Π. Μεσολογγίου.