Πέμπτη 4 Ιουλίου 2019

Βασίλης Φεύγας στο ραδιόφωνο του Νews247: «Να συμφωνήσουμε αν θέλουμε λιγότερη φορολογία και νέες, καλύτερα αμοιβόμενες, δουλειές»

«Το Μέγαρο Μαξίμου προσπαθεί να αποπροσανατολίσει την συζήτηση από τα μεγάλα προβλήματα των πολιτών. Η στάση της Νέας Δημοκρατίας στα εθνικά θέματα είναι γνωστή, όπως και η δημόσια στάση του Κώστα Καραμανλή στο Βουκουρέστι  στο ζήτημα της ονομασίας της ΠΓΔΜ, εκεί όπου δεν δίστασε να συγκρουστεί με μεγάλες δυνάμεις». Αυτό τόνισε, μεταξύ άλλων, σε σημερινή του συνέντευξη στο ραδιόφωνο του News247 ο υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας και Σύμβουλος του Πρόεδρου της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Φεύγας.

Απαντώντας σε ερώτηση για το ενδεχόμενο να υπάρξει Eurogroup με αντικείμενο την Ελλάδα την προσεχή Δευτέρα, ο Βασίλης Φεύγας τόνισε: «Δεν γνωρίζω αν αυτό είναι το αντικείμενο, εκείνο που γνωρίζω είναι η σθεναρή θέση του Κυριάκου Μητσοτάκη για λιγότερη φορολογία και ανάσα στην οικονομία μας. Πρέπει να συμφωνήσουμε αν είμαστε υπέρ ή κατά της υψηλής φορολογίας. Το ίδιο και με τις υψηλές ασφαλιστικές προσφορές. Εμείς θέλουμε να εφαρμόσουμε ό, τι γίνεται και στον υπόλοιπο κόσμο. Θέλουμε να δώσουμε ώθηση στην οικονομία μας και να δημιουργήσουμε δουλειές».




Σε ό, τι αφορά την υποψηφιότητά του στην Αιτωλοακαρνανία, ο υποψήφιος Βουλευτής είπε ότι, με την θετική του ενέργεια ως νέος υποψήφιος αλλά και με τις γνώσεις του, φιλοδοξεί να εκφράσει τον τόπο του και τους ανθρώπους στην Αιτωλοακαρνανία, ένα νομό  που έχει τόσο πολύ παραμεληθεί.

Όπως επεσήμανε ο Βασίλης Φεύγας, οι πολίτες θα συμμετάσχουν στις εκλογές μαζικά παρά τα όσα ακούγονται για την κόπωση του εκλογικού σώματος ενώ για το ενδεχόμενο αυτοδυναμίας της ΝΔ τόνισε χαρακτηριστικά: «Θεωρώ ότι η Νέα Δημοκρατία είναι σε έδαφος αυτοδυναμίας και συζητάμε για το εύρος της, κάτι που θα εξαρτηθεί από τα κόμματα που θα εισέλθουν στην Βουλή. Όπως έχω πει πολλές φορές, σε κάθε περίπτωση ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα επιδιώξει συνεργασίες».