Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2008

Οι ευχές του δημάρχου Μεσολογγίου

Ο δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου την Τρίτη 30 Δεκεμβρίου επισκέφθηκε και αντάλλαξε ευχές με τα μέλη και το προσωπικό του ΚΑΠΗ Μεσολογγίου, με τη διοίκηση, τους εργαζομένους και τους ασθενείς στο Νοσοκομείο της πόλης, καθώς και με το προσωπικό της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αιτωλίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μεσολογγίου.

Ένω σήμερα παραμονή της Πρωτοχρονιάς επισκέφθηκε στο γραφείο του για να ευχηθεί για τη νέα χρονιά τον Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ.κ. Κοσμά.
Επίσης τις παραμονές των Χριστουγέννων ο κ. Αναγνωστόπουλος παραβρέθηκε στη χριστουγεννιάτικη γιορτή του Ειδικού Σχολείου Μεσολογγίου μοιράζοντας παιχνίδια στους μαθητές του σχολείου, ενώ σε περισσότερες από 200 άπορες οικογένειες μοιράστηκαν τρόφιμα και γλυκίσματα για το εορταστικό τραπέζι.
Μετά το τέλος των επισκέψεων του ο δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου σε δηλώσεις του σημείωσε:
«Θεώρησα υποχρέωσή μου αυτές τις γιορτινές μέρες έστω και για λίγο να βρεθώ δίπλα σε συμπολίτες μας που δίνουν καθημερινά το δικό τους αγώνα, από διάφορα μετερίζια.
Το 2008 μας αποχαιρετά με μια ανθρωποσφαγή στην Παλαιστίνη, πρόσφατα και στη χώρα μας βιώσαμε μια κοινωνική κρίση, ενώ συνεχίζουμε να βιώνουμε την οικονομική.
Εύχομαι η αυγή της νέας χρόνιας να θέσει αυτές τις καταστάσεις στο χρονοντούλαπο της ιστορίας και η νέα χρονιά να είναι ειρηνική, δημιουργική και να φέρει την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο.
Χρόνια Πολλά με υγεία η έλευση του νέου χρόνου».