Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2010

Κοντά στους ασθενείς του νοσοκομείου και τους ηλικιωμένους του ΚΑΠΗ και του Γηροκομείου ο δήμαρχος Μεσολογγίου





Για ακόμη μια χρονιά ο δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, Γιάννης Αναγνωστόπουλος κατά την περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς επισκέφτηκε το ΚΑΠΗ, το Νοσοκομείο και το Γηροκομείο της πόλης για ανταλλαγή ευχών.
Στο ΚΑΠΗ τον δήμαρχο Μεσολογγίου υποδέχτηκαν η διοίκηση και τα μέλη του και κατά τη διάρκεια της σύντομης γιορτής αντηλλάγησαν ευχές, ενώ ο κ. Αναγνωστόπουλος είχε τη δυνατότητα να δει τα νέα σύγχρονα ιατρικά μηχανήματα που προμηθεύτηκε το ΚΑΠΗ. Στην συνέχεια στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου ο δήμαρχος Μεσολογγίου αντάλλαξε ευχές με το προσωπικό και τους ασθενείς, αφού επισκέφτηκε όλες τις κλινικές του νοσοκομείου.
Στο Γηροκομείο Μεσολογγίου ο δήμαρχος Μεσολογγίου αντάλλαξε ευχές με τους ηλικιωμένους που φιλοξενούνται στο ίδρυμα και εξέφρασε τον θαυμασμό του, για το υψηλό επίπεδο φιλοξενίας τους και κυρίως για τη νέα σύγχρονη πτέρυγα του Γηροκομείου.
Επίσης ο κ. Αναγνωστόπουλος επισκέφτηκε για ανταλλαγή ευχών την Αστυνομική Διεύθυνση Αιτωλίας και την Πυροσβεστική Υπηρεσία Μεσολογγίου.
«Αποτελεί υποχρέωσή μας ειδικά αυτές τις μέρες να βρισκόμαστε δίπλα σε ανθρώπους που για διάφορους λόγους, δεν μπορούν να βιώσουν την οικογενειακή θαλπωρή και τη χαρά, σε ανθρώπους που 365 μέρες το χρόνο δίνουν το είναι τους για να μας προστατεύουν και αναφέρομαι στους αστυνομικούς και τους πυροσβέστες και στους ανθρώπους που 365 το χρόνο διαχειρίζονται τον ανθρώπινο πόνο στο νοσοκομείο μας.
Όμως υποχρέωση μας είναι να βρισκόμαστε ως δημοτική αρχή δίπλα τους όλο το χρόνο προκειμένου να υπάρχει μιας συνεχής βελτίωση των συνθηκών εργασίας τους και επίλυσης των όποιων προβλημάτων δημιουργούνται. Κάτι το οποίο κάναμε, κάνουμε και θα κάνουμε.
Από τις επισκέψεις διαπίστωσα ότι τα πράγματα στο ΚΑΠΗ και το Γηροκομείο είναι πολύ καλύτερα σε σχέση με προηγούμενα χρόνια αφού υπήρξε σημαντική αναβάθμιση των υφιστάμενων υποδομών. Στο νοσοκομείο με χαροποίησε η επαναλειτουργία της καρδιολογικής κλινικής.
Ευελπιστώ το 2010 να μπουν οι θεμέλιοι λίθοι για τα νέα κτήρια της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής, αφού σ’ αυτή την κατεύθυνση έχουμε εργαστεί για να ξεπεραστούν ανυπέρβλητα εμπόδια»
σημείωσε σε δήλωσή του ο δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου.