Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

Γρονθοκόπησε αστυνομικό για να μην του κάνει αλκοτέστ

Ασυνήθιστο και καταδικαστέο συμβάν σε βάρος άνδρα της Τροχαίας έγινε χθες στην περιοχή Αμπάρια κοντά στο Παναιτώλιο. Ο αστυνομικός δέχθηκε χτύπημα από οδηγό (αποδείχθηκε ότι ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ) και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο όπου του διεγνώσθη ελαφρά διάσειση.

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή: Το απόγευμα ξέσπασε φωτιά σε περιοχή κοντά στα Αμπάρια, η οποία κινητοποίησε την Πυροσβεστική και τις αστυνομικές αρχές. Η φωτιά κατασβήστηκε ωστόσο κατά τη διάρκεια των προσπαθειών των ανδρών της Τροχαίας να ρυθμίσουν την κυκλοφορία, ένας 56χρονος Έλληνας οδηγός δεν έδειξε …συνεργάσιμος και επιτέθηκε , για την ακρίβεια  γρονθοκόπησε, τον άνδρα της Τροχαίας, καθώς αυτός επιχείρησε να του κάνει αλκοτέστ.

Ο οδηγός συνελήφθη και αύριο θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Αγρινίου.Όπως αναφέραμε ο αστυνομικός μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο, πήρε εξιτήριο, και φέρεται αποφασισμένος να υποβάλλει μήνυση. Ωστόσο αποφασισμένη να δηλώσει παράσταση πολιτικής αγωγής είναι και η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αιτωλοακαρνανίας που είδε ένα μέλος της να δέχεται αναίτια επίθεση.

Αναδημοσίευση από το agrinionews.gr