Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012

Προφυλακίστηκε ο ηλικιωμένος που ήθελε ερωτικές περιπτύξεις με 11χρονη. Σπάει ένα απόστημα της κοινωνίας του Μεσολογγίου

Δεν έπεισε ανακριτή και εισαγγελέα Μεσολογγίου ο ηλικιωμένος που απολογήθηκε σήμερα με την κατηγορία της αποπλάνησης ενός ανήλικου 11χρονου κοριτσιού. Έτσι ο ηλικιωμένος παίρνει το δρόμο για τη φυλακή του Αγίου Στεφάνου, αφού κρίθηκε προφυλακιστέος.
Θυμίζουμε ότι ο ηλικιωμένος είχε συλληφθεί την Κυριακή όταν έκπληκτοι αστυνομικοί της τροχαίας Μεσολογγίου σε τροχονομικό έλεγχο που του έκαναν, διαπίστωσαν ότι μέσα στο αυτοκίνητό του είχε "κρυμμένη" την 11χρονη ρομά. 
Την "έκπληξη" διαδέχτηκε η σύλληψη, διότι τόσο ο ηλικιωμένος όσο και η "μικρή" παραδέχτηκαν ενώπιον των αστυνομικών, ότι σκοπός τους ήταν ...οι ερωτικές περιπτύξεις. 
Μάλιστα ο ηλικιωμένος φέρεται να ισχυρίστηκε ότι και στο παρελθόν είχε συναναστροφές με ανήλικα κορίτσια με δέλεαρ... λίγα ευρώ.
Το γεγονός της προφυλάκισης του ηλικιωμένου ίσως αποτελέσει την απαρχή για να σπάσει το "απόστημα" της τοπικής κοινωνίας, που δεν είναι άλλο από την συναναστροφή ηλικιωμένων με νεαρές - συχνά ανήλικες - ρομά. Συναναστροφές που έχουν αφετηρία και δέλεαρ, όπως αναφέραμε, λίγα ευρώ...
Ενώπιον των ανακριτικών αρχών απολογήθηκαν επίσης και οι γονείς της ανήλικης με την κατηγορία της παραμέλησης ανηλίκου, οι οποίοι όμως δεν προφυλακίστηκαν.