Πέμπτη, 19 Ιουλίου 2012

Όταν υπάρχει πολιτική βούληση...


Ο αναπληρωτής Υπουργός Υγείας, Μάριος Σαλμάς επισκέφθηκε χθες το πρωί το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο  Αττικόν για να παραδώσει σε λειτουργία τρείς κλινικές και δύο χειρουργικές αίθουσες. 
Πρόκειται για μια από τις πρώτες ενέργειες της νέας πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου υγείας για την βελτίωση των συνθηκών περίθαλψης στην Αττική, η οποία έτυχε θετικής ανταπόκρισης.
Αξίζει επίσης να επισημάνουμε ότι διοικητής του νοσοκομείου είναι ο καθηγητής ιατρικής, Ηλ. Λαμπίρης, υπό τις οδηγίες του οποίου ο Μάριος Σαλμάς ειδικεύτηκε στην ορθοπεδική στο νοσοκομείο του Ρίου.
Ο κ. Σαλμάς κατά την επίσκεψή του στο "ΑΤΤΙΚΟ" συνομίλησε με τους γιατρούς  και το προσωπικό που στελεχώνει  τις συγκεκριμένες πτέρυγες  ενώ έκανε και την ακόλουθη δήλωση:«Με ευθύνη απέναντι στον Έλληνα ασθενή  παραδίδουμε σήμερα μια νέα πτέρυγα με τριάντα κρεβάτια στο Αττικό νοσοκομείο που επί δέκα χρόνια παρέμενε κλειστή και δύο νέες χειρουργικές  αίθουσες.
Η αναβάθμιση αυτή των υπηρεσιών υγείας  αποφασίσθηκε και εκτελέσθηκε μαζί με τον Υπουργό Υγείας κ. Ανδρέα Θ. Λυκουρέντζο μέσα σε μια εβδομάδα και χωρίς να δαπανηθεί ούτε ένα ευρώ. Δίνουμε αξία στους εναπομείναντες πόρους του συστήματος υγείας  και εργαζόμαστε για να αυξήσουμε ην αποδοτικότητα τους.
Οι  πολίτες της Δυτικής Αττικής  και όχι μόνο θα την ιατρική και νοσηλευτική φροντίδα της νευροχειρουργικής, της γναθοπροσωπικής  και  της ουρολογικής κλινικής. Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας».