Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

Δεν θα πολιτευτεί ο Χρ. Πετρόπουλος

Με γραπτή του δήλωση ο περιφερειακός σύμβουλος και πρώην αντινομάρχης Αιτωλοακαρνανίας, Χρήστος Πετρόπουλος κάνει γνωστό ότι στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές δεν θα είναι υποψήφιος.

Η δήλωση του έχει ως εξής:

"Πιστεύω ότι η συμμετοχή κάθε πολίτη στα κοινά είναι υποχρέωσή του και ο καθένας ανταποκρίνεται σύμφωνα πάντα με τις αρχές, τις αξίες του και τις διαθέσιμες δυνάμεις του.

Με αυτό το σκεπτικό και με την εμπιστοσύνη των συμπολιτών της Αιτωλοακαρνανίας ασχολήθηκα με την Αυτοδιοίκηση ως αιρετός επί δυο συνεχείς θητείες .

Προσέφερα στην κοινωνία ό,τι περισσότερο μπορούσα ,τόσο στο σχεδιασμό όσο και στην υλοποίηση έργων και δράσεων με γνώμονα την κοινωνική συνοχή και ευημερία του λαού παράλληλα με την προστασία του περιβάλλοντος.

Στην παρούσα φάση αποφάσισα να μη συμμετάσχω ως υποψήφιος στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές « και το εννοώ ».

Δεν συζητώ με κανέναν υποψήφιο Περιφερειάρχη ,ούτε θα συζητήσω ενδεχόμενη ενασχόλησή μου με την εκλογική διαδικασία που ξεκίνησε για την εκλογή οποιουδήποτε αυτοδιοικητικού οργάνου στις εκλογές του Μαΐου. Παραμένω ενεργός πολίτης και θα υπηρετήσω τον τόπο μου ,την Περιφέρεια και τις κοινωνίες τους, στο δημιουργούμενο δυσμενές για τους πολίτες περιβάλλον, σε χρόνο και με τρόπο που θα κρίνω ότι θα είναι περισσότερο αποτελεσματικός.

Εν όψει της ολοκλήρωσης της θητείας μου στη θέση του Περιφερειακού Συμβούλου, Ευχαριστώ τους συμπολίτες που μέχρι τώρα με εμπιστεύτηκαν ,αλλά και τους συναδέλφους αιρετούς και τους υπαλλήλους της αυτοδιοίκησης με τους οποίους συνεργάστηκα."