Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

Καραπάνος σε Κατσούλη: "Αν έχεις πολιτική ευθιξία; Παραιτήσου!"

Την παραίτηση, του πρώην δημάρχου Μεσολογγίου, Π. Κατσούλη από το αξίωμα του δημοτικού συμβούλου, ΄
ως μια ελάχιστη πράξη πολιτικής ευθιξίας
ζήτησε,  κατά τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου,
 ο δήμαρχος, Νίκος Καραπάνος.
Την παραίτηση, του πρώην δημάρχου Μεσολογγίου, Π. Κατσούλη από το αξίωμα του δημοτικού συμβούλου, ως μια ελάχιστη πράξη πολιτικής ευθιξίας ζήτησε, πριν από λίγο κατά τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, ο δήμαρχος, Νίκος Καραπάνος.
Αφορμή για την τοποθέτηση αυτή του κ. Καραπάνου αποτέλεσε επιστολή που έφθασε στο δήμο Μεσολογγίου και υπογράφεται από το γνωστό μουσικοσυνθέτη, Χρήστο Νικολόπουλο στην οποία περιγράφεται ένας απίστευτος εις βάρος του, εμπαιγμός, από τον πρώην δήμαρχο.
Εμπαιγμός, που έχει να κάνει με τη «συναυλία Αλληλεγγύης» που είχε δώσει στο Μεσολόγγι, ο Χρήστος Νικολόπουλος, μετά από πρόσκληση του δήμου.



Όπως, τονίζεται στην επιστολή ο δήμος δεν τήρησε την συμφωνία που είχε γίνει για την καταβολή ενός μικρού οικονομικού τιμήματος, στους μουσικούς της παράστασης και το σημαντικότερο όπως περιγράφεται στην επιστολή ο πρώην δήμαρχος Μεσολογγίου προέβη σε έναν πρωτοφανή εμπαιγμό στον μουσικοσυνθέτη μεταθέτοντας από ώρα σε ώρα - κατά την παραμονή του τελευταίου στο Μεσολόγγι -  την καταβολή του συμφωνηθέντος ποσού. Χωρίς φυσικά αυτή να γίνει…
Στην επιστολή ο κ. Νικολόπουλος περιγράφει και άλλα περιστατικά από τη «φιλοξενία» στο Μεσολόγγι και καταφέρεται με σκληρούς χαρακτηρισμούς κατά του πρώην δημάρχου.
Ο κ. Καραπάνος εξήγησε στο σώμα ότι η επιστολή αυτή αποτέλεσε το επιστέγασμα μιας σειράς άλλων καταστάσεων κακοδιοίκησης και κακοδιαχείρισης στο δήμο και για το λόγο αυτό ζητά την παραίτηση του κ. Κατσούλη.
Από την πλευρά του ο κ. Κατσούλης ισχυρίστηκε ότι υπάρχει συμφωνητικό με τπν κ. Νικολόπουλο και απευθυνόμενος στον δήμαρχο του καταλόγισε ότι δεν τον ενημέρωσε για την επιστολή αυτή ώστε να παρουσιάσει στο σώμα το συμφωνητικό, κάτι που θα κάνει σε επόμενη συνεδρίαση.

Αναδημοσίευση από το onairnews.gr