Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014

Η Πόπη Τσαπανίδου στο liveU για τον Μεσολογγίτη ρεπόρτερ Γ. Παυλάκη (video)

Η εκπομπή liveU, στον τηλεοπτικό σταθμό Star με παρουσιάστρια την Πόπη Τσαπανίδου, είχε θέμα τις καταστροφές απο τα καιρικά φαινόμενα πανελλαδικά.

Απο την πόλη του Μεσολογγίου που δοκιμάστηκε για δεύτερη φορά απο έντονη βροχόπτωση, και δυστυχώς πάλι θύμιζε τη Βενετία, η εκπομπή πρόβαλε το βίντεο του Οnairnews που για άλλη μια φορά ήταν εκεί για να καταγράψει με φωτογραφίες και βίντεο το γεγονός.

Το Onairnews του οποίου διαχειριστής είναι ο γνωστός ρεπόρτερ Γιώργος Παυλάκης έχει αποδείξει οτι είναι παρόν σε όλα τα μεγάλα γεγονότα, τα καταγράφει για να ενημερωθούν οι αναγνώστες άμεσα, έγκυρα και αντικειμενικά.


Δεν είναι η πρώτη φορά που πανελλαδικοί τηλεοπτικοί σταθμοί προβάλουν τις ειδήσεις της περιοχής μας με βίντεο καθώς και εφημερίδες με φωτογραφίες από την ιστοσελίδα στα πρωτοσέλιδα, όπως τότε με τα επεισόδια μεταξύ οπαδών στη Χαριλάου Τρικούπη.

"Ευχαριστούμε τους συναδέλφους σε όλα τα μέσα ενημέρωσης, πανελλαδικά και τοπικά, που προβάλουν τις ειδήσεις της περιοχής μας μέσα απο δικό μας υλικό.

Εμείς θα συνεχίσουμε να είμαστε μέσα στα γεγονότα και να καταγράφουμε την είδηση για να ενημερώνουμε σωστά την κοινωνία." σημειώνει σε σχετική ανάρτηση στο onairnews o Γ. Παυλάκης.