Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014

Την αντικατάσταση του διοικητή στο νοσοκομείο Μεσολογγίου ζητούν οι εργαζόμενοι

Ομόφωνα οι εργαζόμενοι στο νοσκομείο Μεσολογγίου
ζητούν την αντικατάσταση του διοικητή Γ. Κυριακόπουλου
Την άμεση αντικατάσταση του διοικητή στο νοσοκομείο Μεσολογγίου ζητούν με ομόφωνη απόφαση, της γενικής τους συνέλευσης οι εργαζόμενοι στο ίδρυμα. Μια συνέλευση που έγινε στην είσοδο του νοσοκομείου, αφού ο διοικητής δεν τους παραχώρησε το αμφιθέατρο!!!
Στην συνέλευση μετείχε το σύνολο σχεδόν των εργαζομένων στο νοσοκομείο δηλαδή γιατροί, νοσηλευτές και διοικητικό προσωπικό και όλοι εξέφρασαν την αντίθεσή τους στον τρόπο διοίκησης του νοσοκομείου. Παρόντες ήταν και οι πρόεδροι του Δικηγορικού και Εμπορικού συλλόγου Μεσολογγίου, οι οποίοι και αυτοί τάχθηκαν στο πλευρό των εργαζομένων.



Συνέλευση στο φουαγιέ!!! του νοσκομείου.... αφού ο διοικήτης
ζήτησε την ημερήσια διάταξη για να παραχωρήσει το αμφιθέατρο!!!
Για να ισχυροποιηθεί η απόφαση αυτή των εργαζομένων αποφασίστηκε τη Δευτέρα 13 Οκτωβρίου να διοργανωθεί στον αύλειο χώρο του νοσοκομείου ανοιχτή συγκέντρωση ώστε το αίτημα για την αντικατάσταση του διοικητή να λάβει παλλαϊκό χαρακτήρα. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς των εργαζομένων «ο διοικητής του νοσοκομείου βρίσκεται σε εντεταλμένη υπηρεσία ώστε να απαξιώσει και να οδηγήσει το νοσοκομείο σε κλείσιμο.»
Γεγονός είναι ότι, πλέον οι σχέσεις διοίκησης και αργαζομένων κάθε άλλο παρά αρμονικές είναι, κάτι που δημιουργεί επιπλέον προβλήματα στη λειτουργία του ιδρύματος με άμεσο αντίχτυπο στην κοινωνία.