Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014

"Κλείνουν" το τηλεφωνικό κέντρο στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου!!!

Από εργαζόμενους στο νοσοκομείο Μεσολογγίου πληροφορηθήκαμε, ότι ο Διοικητής του ιδρύματος κ. Γ. Κυριακόπουλος έδωσε εντολή για παύση της βραδινής βάρδιας τραυματιοφορέα στο Κέντρο υγείας Αιτωλικού, παύση νοσηλεύτριας στο κέντρο υγείας Άνω Χώρας, αλλαγή του ωραρίου στο ακτινολογικό με ότι αυτό συνεπάγεται και κλείσιμο του τηλεφωνικού κέντρου!
Όλες οι παραπάνω αποφάσεις πάρθηκαν σύμφωνα με τη διοίκηση για οικονομία στην λειτουργία του νοσοκομείου! 
Από τις παραπάνω αποφάσεις θεωρούμε ότι αυτή που χρήζει "ερμηνείας" είναι  το κλείσιμο του τηλεφωνικού κέντρου....
Αφού όπως υποστηρίζει ο διοικητής η λειτουργία του θα γίνεται μέσω της μεταφοράς του στα επείγοντα και όποιος είναι βάρδια θα απαντάει...
Εύλογα, λοιπόν, αναρωτιόμαστε:
Πως θα απαντήσει όμως κάποιος ο οποίος μπορεί να βρίσκεται στο θάλαμο με επείγον περιστατικό  ή όπως χθες ,που στα επείγοντα την ώρα που μεταφέρθηκαν οι δυο τραυματίες από το τροχαίο και όλοι, τραυματιοφορείς, νοσοκόμοι, γιατροί έτρεχαν να προσφέρουν βοήθειες στους δυο βαριά τραυματίες?




Ακούστηκε αλλά δεν επιβεβαιώνεται ότι θα γίνει εκτροπή της τηλεφωνικής γραμμής στο νοσοκομείο Αγρινίου ή Πατρών. Κάτι το οποίο θεωρούμε ότι δεν είναι αληθές γιατί τότε μέχρι να έρθει βοήθεια από Αγρίνιο ή Πάτρα δυστυχώς θα είναι αργά για τον ασθενή. Όπως φυσικό και επόμενο θα είναι αργά και για κάποιον που χρειάζεται ιατρική βοήθεια και δεν απαντάει κανείς στο τηλέφωνο γιατί απλά θα προσφέρει πρώτες βοήθειες σε ασθενή.
Η μη λειτουργία του τηλεφωνικού κέντρου στο νοσοκομείο Μεσολογγίου εγκυμονεί κινδύνους για την ζωή των κατοίκων μιας και όταν θα πάρει τηλέφωνο κάποιος σε νοσοκομείο καλεί μόνο όταν συνάνθρωπος μας κινδυνεύει η ζωή του.
Πληροφορίες αναφέρουν  ότι  οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου Μεσολογγίου αύριο θα ενημερώσουν για τις εξελίξεις την εισαγγελία.

Αναδημοσίευση από το onairnews.gr