Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016

Η διατριβή για το "hacking" του Φ. Σπυρόπουλου παρουσιάζεται στη "Διέξοδο"

Μια άκρως ενδιαφέρουσα επιστημονική εκδήλωση που θα συμμετέχουν εξέχουσες πανεπιστημιακές προσωπικότητες θα γίνει στη «Διέξοδο» το Σάββατο 11 Ιουνίου, στις 8 το βράδυ.

Συγκεκριμένα στο Ιστορικό Μουσείο «Διέξοδος» στην Ιερή Πόλη του Μεσολογγίου θα γίνει η παρουσίαση του επιστημονικού βιβλίου "Χωρίς δικαίωμα πρόσβαση σε ηλεκτρονικά συστήματα πληροφοριών (hacking)" του Δρ. Φώτη Σπυρόπουλου.

Πρόκειται για μια ξεχωριστή εκδήλωση που διοργανώνεται από το Πάντειο Πανεπιστήμιο και το Κέντρο Μελέτης του Εγκλήματος με την συμμετοχή διεθνώς αναγνωρισμένων Καθηγητών Πανεπιστημίων για την παρουσίαση της διακριθείσης επιστημονικής διατριβής του Μεσολογγίτη Εγκληματολόγου Φώτη Σπυρόπουλου.

 

Την παρουσίαση θα συντονίσει ο Ομ. Καθηγητής της Νομικής Σχολής Αθηνών Νέστωρ Κουράκης, ενώ για το βιβλίο θα μιλήσουν ο Λεωνίδας Κοτσαλής, Ομ. Καθηγητής Ποινικού Δικαίου Νομικής Αθηνών, η Χριστίνα Ζαραφωνίτου, Καθηγήτρια Εγκληματολογίας και Αντιπρύτανις Παντείου Πανεπιστημίου και ο Αριστογιάννης Γαρμπής, Αν. Καθηγητής και Πρόεδρος του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.