Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου 2016

Το νέο best seller με αναφορές στο Μεσολόγγι της Victoria Hislop παρουσιάζεται στη "Διέξοδο"

H «Διέξοδος» με μεγάλη χαρά υποδέχεται στους χώρους του Ιστορικού της Μουσείου την βραβευμένη αγγλίδα δημοσιογράφο και συγγραφέα Victoria Hislop για την παρουσίαση του νέου της βιβλίου "Οι καρτ ποστάλ" που είναι γραμμένο σαν ταξιδιωτικό οδοιπορικό και αφιερώνεται στην Ελλάδα, στις ομορφιές της, στους ανθρώπους και τις ιστορίες τους.

Το Μεσολόγγι είναι ένας από τους προορισμούς που περιγράφει στο νέο της βιβλίο η Victoria Hislop.

Η παρουσίαση του βιβλίου θα γίνει την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου, στις 7 το απόγευμα, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Εμπνευσμένη από μια επίσκεψή της στη Σπιναλόγκα, η Victoria Hislop έγραψε το 2005 Το Νησί. Το μυθιστόρημά της αναδείχτηκε κορυφαίο σε πωλήσεις διεθνώς και μεταφέρθηκε στην ελληνική τηλεόραση σε σειρά 26 επεισοδίων.

 

Η Βικτόρια αναδείχτηκε κορυφαία Πρωτοεμφανιζόμενη Συγγραφέας στα British Book Awards και τώρα είναι πρέσβειρα για την αντιμετώπιση της λέπρας. Η αγάπη της για τη Μεσόγειο την οδήγησε στην Ισπανία και στο επόμενο best seller της, Ο γυρισμός, που πραγματεύεται τα επώδυνα μυστικά του ισπανικού εμφυλίου πολέμου.

Με το μυθιστόρημά της Το νήμα, η Βικτόρια επιστρέφει στην Ελλάδα για να διηγηθεί την ταραγμένη ιστορία της Θεσσαλονίκης και των ανθρώπων της. Το βιβλίο αυτό έφτασε ως τη βραχεία λίστα των βραβείων British Book Awards.

Η συγγραφική της δραστηριότητα συνεχίστηκε με την πολυδιαβασμένη συλλογή διηγημάτων με φόντο την Ελλάδα, Ο τελευταίος χορός.

Το τέταρτο μυθιστόρημά της, Η Ανατολή, έγινε δεκτό με διθυραμβικά σχόλια και ανήλθε στην πρώτη θέση των best sellers των Sunday Times.

Η Βικτόρια μοιράζει τον χρόνο της ανάμεσα στην Αγγλία και την Ελλάδα. facebook: OfficialVictoriaHislop tweeter: @VicHislop www.victoriahislop.com