Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2016

Παρουσία Καραμανλή "τζούνιορ" τα εγκαίνια των νέων γραφείων της ΝΔ στο Μεσολόγγι

Την Αιτωλοακαρνανία θα επισκεφθεί ο Τομεάρχης Μεταφορών και Υποδομών της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Σερρών, κ. Κώστας Α. Καραμανλής, το διήμερο 7 και 8 Δεκεμβρίου 2016, ύστερα από πρόσκληση της ΝΟ.Δ.Ε της Νέας Δημοκρατίας Αιτωλοακαρνανίας, προκειμένου να συζητήσει και να ενημερωθεί για θέματα αρμοδιότητας του Τομέα που είναι υπεύθυνος, καθώς και γενικότερα θέματα που απασχολούν, τις παραγωγικές τάξεις και τους φορείς του Νομού μας.
Στο πλαίσιο της περιοδείας του ο κ. Κώστας. Καραμανλής τη Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου, στις 12:00 το μεσημέρι, θα εγκαινιάσει τα νέα γραφεία της ΝΟ.Δ.Ε της Νέας Δημοκρατίας Αιτωλοακαρνανίας στο Μεσολόγγι, που βρίσκονται στην οδό Σπ. Τρικούπη 2 (κεν. πλατεία) και το απόγευμα της ίδιας ημέρας στις 19:00 μ.μ, θα μιλήσει σε εκδήλωση μελών, φίλων και φορέων του Νομού , στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας, στην οδό Παπαστράτου 53 στο Αγρίνιο, με θέμα: «ΜΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ»

"Η ΝΟ.Δ.Ε της Νέας Δημοκρατίας Αιτωλοακαρνανίας καλεί όλα τα μέλη και τους φίλους της να δώσουν το παρών στην εκδήλωση – ομιλία του Βουλευτής Σερρών, κ. Κώστα Α. Καραμανλή" τονίζει σε δήλωσή του ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ, Φώτης Τσόλκας..