Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016

Στο Μεσολόγγι, χθες, η Φώφη Γεννηματά, την Παρασκευή ο Πάνος Καμμένος και την μεθεπόμενη εβδομάδα ο Σταύρος Θεοδωράκης

Στο Μεσολόγγι δείπνησε το βράδυ της Δευτέρας, η πρόεδρος του ΠΑ.ΣΟ.Κ., Φώφη Γεννηματά επιστρέφοντας στην Αθήνα, από τα Ιωάννινα, όπου παρέστη σε κομματική εκδήλωση. Η επίσκεψη είχε ιδιωτικό χαρακτήρα, αφού δεν υπήρξε η παραμικρή ενημέρωση των κομματικών στελεχών της περιοχής για την παρουσία της, στο Μεσολόγγι.
Όμως, παρά το ολιγόωρο της παραμονής της στο Μεσολόγγι η πρόεδρος του ΠΑ.ΣΟ.Κ. είχε τη ευκαιρία, να ανταλλάξει απόψεις για την πορεία του κόμματος με το ιστορικό στέλεχος του κινήματος στη περιοχή, Γιάννη Ατσαλάκη με τον οποίο συνδέεται με οικογενειακούς δεσμούς φιλίας.
Μάλιστα, η πρόεδρος του ΠΑ.ΣΟ.Κ. ζήτησε από τον κ. Ατσαλάκη να αναλάβει πρωταγωνιστικό καθοδηγητικό ρόλο, στην περιφερειακή κομματική οργάνωση, μαζί με ιστορικά στελέχη του κόμματος από όμορες περιοχές, με προφανή στόχο, την ανασύνταξη της κομματικής οργάνωσης.



Αξιοσημείωτο είναι επίσης το γεγονός ότι το Μεσολόγγι θα επισκεφθεί την προσεχή Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου και ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ., Πάνος Καμμένος, με την ιδιότητα του υπουργού Άμυνας για να παραστεί στην ορκωμοσία των νεοσυλλέκτων στο 2/39 Σ.Ε.., ενώ την μεθεπόμενη εβδομάδα προγραμματίζεται περιοδεία στην Αιτωλοακαρνανία του προέδρου του «Ποταμιού», Σταύρου Θεοδωράκη.
Έτσι, οι επισκέψεις αυτές σε συνάρτηση με το πολιτικό και οικονομικό κλίμα των ημερών δίνουν τροφή στα σενάρια των πρόωρων εκλογών.