Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017

Ημερίδα για τα κόκκινα δάνεια στο Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας την Τετάρτη 22/2

Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας διοργανώνει μια ενδιαφέρουσα όσο και επίκαιρη εσπερίδα με θέμα «Δάνεια – Τράπεζες: τρόποι προστασίας, ρύθμισης και εναλλακτικές λύσεις».

Η εσπερίδα θα γίνει την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 18:00, στη συνεδριακή αίθουσα του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας (Παπαστράτου 53 & Σμύρνης, Αγρίνιο).

Τα θέματα που θα αναπτυχθούν είναι:

1. Ρυθμίσεις Τραπεζικών Δανείων και Οφειλών,

2. Αναδιάρθρωση και ρύθμιση δανείων με σκοπό τη μείωση του τραπεζικού κόστους δανεισμού,

3. «Κόκκινα» Δάνεια,

4. Προστασία επιχειρήσεων από τις Τράπεζες,


5. Απεγκλωβισμός από τις Τράπεζες με βιώσιμες λύσεις και επιτόκια,

6. Νόμος Κατσέλη – Νόμος Δένδια – Νόμος Σταθάκη,

7. Κώδικας Δεοντολογίας Τράπεζας της Ελλάδος,

8. Χρηματοδότηση & αυτοχρηματοδότηση επιχειρήσεων.

Η εσπερίδα τελεί υπό την αιγίδα της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος και του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας και θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με την εταιρεία τραπεζικών διαμεσολαβητών διαπιστευμένων από την Τράπεζα της Ελλάδος, V.P Negotiations, ειδικούς συνεργάτες του Ινστιτούτου Ερευνών και Μελετών της Κ.Ε.Ε.Ε.

Κεντρικοί Ομιλητές στην εσπερίδα θα είναι :

Γαλλιάκης Χρήστος, Οικονομικός Διευθυντής της εταιρείας V.P. Negotiations

Δημούση Αναστασία, χρηματοκοικονομικός σύμβουλος της εταιρείας V.P. Negotiations.

Παρέχεται επίσης, σε όποιο μέλος επιθυμεί, η δυνατότητα για εξειδικευμένη προσωπική συμβουλευτική υποστήριξη ως προς τον τρόπο αντιμετώπισης του τραπεζικού δανεισμού του, χωρίς κανένα πρόσθετο κόστος, από τους εισηγητές της εσπερίδας στις 23 και 24 Φεβρουαρίου 2017, σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους του Επιμελητηρίου.

Για αιτήσεις παροχής προσωπικής συμβουλευτικής υποστήριξης, οι ενδιαφερόμενοι είναι απαραίτητο να συμπληρώσουν την σχετική φόρμα έως και την Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017, στον παρακάτω σύνδεσμο (Link): http://vpnegotiations.gr/vp/ ή να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά στο 2130 238504, 693 2286243 με την κα. Δημούση Αναστασία.