Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017

Ρεμπέτικο - Tango: Παράλληλες διαδρομές. Η παράσταση - αφιέρωμα στον αείμνηστο μαέστρο Λεωνίδα Μπούα καθήλωσε το κοινό στο κατάμεστο Τρικούπειο

Μια εξαιρετική μουσικοχορευτική παράσταση αφιερωμένη στον αείμνηστο μαέστρο Λεωνίδα Μπούα απόλαυσαν εκατοντάδες θεατές που γέμισαν ασφυκτικά το Τρικούπειο Πολιτιστικό Κέντρο, στο Μεσολόγγι, την περασμένη Κυριακή.

Την παράσταση "Ρεμπέτικο - Tango: Παράλληλες διαδρομές" επιμελήθηκαν οι "μαθητές" του αείμνηστου μαέστρου, Χρήστος Βλαχογιάννης και Σπύρος Χολέβας, οι οποίοι παρουσίασαν ένα υψηλού επιπέδου θέαμα, με την συμμετοχή της χορωδίας του Φιλοκαλλιτεχνικού Συλλόγου Μεσολογγίου, της μαντολινάτας ΟΙΝΙΑΔΩΝ, χορευτών και κυρίως με τις εκπληκτικές εκτελέσεις των διακεκριμένων, Κυριάκου Γκουβέντη στο βιολί και Δήμου Βουγιούκα στο ακορντεόν που κυριολεκτικά "καθήλωσαν" το κοινό.

Την παράσταση παρουσίασε με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο ο Κώστας Πουλός, ενώ το αξιοσημείωτο ήταν ότι ο ήχος ήταν απόλυτα φυσικός καθώς δεν χρησιμοποιήθηκε, μεγαφωνική εγκατάσταση.

Θα πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι ο αείμνηστος Λεωνίδας Μπούας διετέλεσε μαέστρος επί σειρά ετών, στην Φιλαρμονική του Ραδιοφωνικού Σταθμού Μεσολογγίου συνέχεια της οποίας είναι, αυτή του δήμου της πόλης.

Ζητούμενο είναι η επανάληψή της, αφού πολύς κόσμος δεν κατάφερε να την παρακολουθήσει λόγω του αδιαχώρητου που επικράτησε στην αίθουσα.