Τρίτη 26 Ιουνίου 2018

Πώς να φοράτε τα αγαπημένα σας φορέματα κάθε μέρα



Όσο περνούν οι μέρες και ο καιρός γίνεται ολοένα και πιο καλοκαιρινός, πολλές γυναίκες νιώθουν την ανάγκη να αποχωριστούν τα σύνθετα outfits και να καταφεύγουν σε one-piece στιλιστικές επιλογές, όπως είναι τα φορέματα.
Τα midi φορέματα ας πούμε, λόγω του βολικού τους μήκους είναι ιδανικά για all day casual εμφανίσεις, αλλά και για τις βραδινές σας εξορμήσεις.
Μάθετε παρακάτω πώς μπορείτε να φοράτε τα αγαπημένα σας φορέματα στην καθημερινότητά σας και με ποια παπούτσια μπορείτε να τα συνδυάσετε, ώστε να είστε πάντα όμορφη και κομψή!
Αν το αγαπημένο σας φόρεμα είναι σε στενή γραμμή, συνδυάστε το με flat mules για chic εμφανίσεις.
Το midi, ρετρό φόρεμα που έχετε στη ντουλάπα σας, μπορείτε να το φορέσετε με μια κομψή ζώνη και σανδάλια, όσο και με πέδιλα με χαμηλό τακούνι.
Αν αγαπάτε τα wrap φορέματα, δοκιμάστε να τα φορέσετε με sneakers ώστε το look σας να δείχνει πιο casual.
Οι πιο τολμηρές μπορείτε να επιλέξετε ένα αέρινο floral φόρεμα και να το συνδυάσετε με grunge μποτάκια -ιδανικό ντύσιμο για μια καλοκαιρινή συναυλία.
Αν το midi φόρεμά σας μοιάζει επίσημο, προσθέστε στο look σας ένα τζιν μπουφάν που μεταμορφώνει τη συνολική εμφάνιση σε λιγότερο ρομαντική και καθωσπρέπει.
Πείτε «ναι» στο layering των αξεσουάρ επιλέγοντας μακριά κολιέ για να δώσετε μια boho νότα σε αυτού του είδους τα φορέματα.

Και τι παπούτσια ταιριάζουν;

Το καλοκαίρι απαιτεί φορέματα αέρινα, floral tops και printed φούστες που συνδυάζονται άψογα με εσπαντρίγιες, σανδάλια, πολύχρωμα mules και λευκά sneakers.
Συχνά όμως όλα αυτά δεν σας διευκολύνουν για να διατηρήσετε το office look που απαιτεί μία πιο formal εμφάνιση με πιο αυστηρούς συνδυασμούς.
Ειδικά κάποιες μέρες που τα ραντεβού σας δεν σας επιτρέπουν ένα cool και χαλαρό ντύσιμο, πρέπει να βρείτε τρόπο να δώσετε στιλ και καλοκαιρινές πινελιές στο outfit, χωρίς όμως χαλάσουν τον formal χαρακτήρα του.
Ποια παπούτσια είναι ιδανικά για τα φορέματά σας λοιπόν;
Τα ψηλοτάκουνα πέδιλα με χοντρό τακούνι είναι μια κομψή λύση για το γραφείο.
Τα kitten heels είναι ό,τι χρειάζεστε για τα καθημερινά σας outfits και να είστε σίγουρη ότι θα τα βολευτείτε και με άλλα ντυσίματα.
Τα slingback shoes προσδίδουν μία classy πινελιά στο ντύσιμο, εντός και εκτός γραφείου.
Τα printed mules είναι άνετα και χρήσιμα σε πολλές περιπτώσεις που χρειάζεστε φλατ παπούτσια για πιο formal ντύσιμο.