Παρασκευή 20 Ιουλίου 2018

Δυο νεκροί σε τροχαία δυστυχήματα εντός της πόλης του Μεσολογγίου...


Σε λίγη ώρα και συγκεκριμένα στις 7 το απόγευμα θα γίνει στο Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνος Μεσολογγίου η κηδεία της Γεωργίας Σταθή – Παρασκευά που άφησε χθες την τελευταία της πνοή σε κρεββάτι ΜΕΘ όπου και νοσηλευόταν ύστερα από τον σοβαρό της τραυματισμό πριν 15 ημέρες, όταν το δίκυκλο που οδηγούσε συγκρούστηκε με ΙΧ σε κεντρικό δρόμο του Μεσολογγίου.
Και πριν ξεπεραστεί το σοκ από το άκουσμα της είδησης σήμερα το πρωί ακόμη ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του στο Μεσολόγγι όταν παρασύρθηκε από ΙΧ στην ανατολική περιμετρική με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του. Μάλιστα απαιτήθηκαν αρκετές ώρες για να αναγνωριστεί από τους οικείους του αφού τα χτυπήματα κυριολεκτικά αλλοίωσαν τα χαρακτηριστικά του προσώπου του. Πρόκειται για 68χρονο συνταξιούχο ψαρά κάτοικο Μεσολογγίου.

Καλό ταξίδι Γεωργία…



Το άκουσμα της είδησης του θανάτου της Γεωργία Σταθή - Παρασκευά βυθίζει στο πένθος την τοπική κοινωνία αφού η 52χρονη Γεωργία ήταν ιδιαίτερα αγαπητή, ενώ για πολλά χρόνια ήταν η «ψυχή» του Τρικούπειου Πολιτιστικού Κέντρου, φροντίζοντας το, υποδειγματικά, με μόνο όφελος τα όποια «κέρδη» από τη λειτουργία του κυλικείου.
Μητέρα τεσσάρων παιδιών που τα μεγάλωσε με στοργή, στήριγμα του συζύγου της του επιμελητή της δημοτικής πινακοθήκης, Δημήτρη Παρασκευά για την όσο το δυνατό καλύτερη λειτουργία του μουσείου και με ενεργή παρουσία στην κοινωνική ζωή της πόλης.
Τα ειλικρινή και θερμά μας συλλυπητήρια στους τραγικούς γονείς της, στον σύζυγό της , στα παιδιά της, στα αδέλφια της και στους οικείους της.