Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019

Από την ανατολική πλευρά του καταστρώματος η κυκλοφορία στη Γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου -


Λόγω της πρόσκρουσης φορτηγού χθες το πρωί σε μεταλλική υποδομή (πλαίσιο) στήριξης σήμανσης στην έξοδο του Ρίου, η κυκλοφορία στη γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου μετατοπίζεται εκτάκτως  στην ανατολική πλευρά του καταστρώματος, όπου διατίθεται μέχρι νεωτέρας μια λωρίδα  ανά κατεύθυνση.



Πιο συγκεκριμένα χθες,  Πέμπτη 28.3.2019 και ώρα 09:30 φορτηγό που διέσχισε τη Γέφυρα Χαρίλαος Τρικούπης από το Αντίρριο με κατεύθυνση το Ρίο, προσέκρουσε σε μεταλλική υποδομή (πλαίσιο) στήριξης σήμανσης στην έξοδο του Ρίου, εξαιτίας ανύψωσης της καρότσας του, με αποτέλεσμα την πρόκληση βλάβης στο μεταλλικό πλαίσιο.
Ως εκ τούτου, η κυκλοφορία διακόπηκε στο συγκεκριμένο ρεύμα κυκλοφορίας, ενώ συνεργεία της ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. επιχείρησαν επί τόπου, στην κατεύθυνση του απεγκλωβισμού του οχήματος και της απομάκρυνσης της δοκού, μια διαδικασία που θα διαρκέσει αρκετές ώρες.
Πληροφορίες για το κοινό δίνονται μέσω του Τμήματος Εξυπηρέτησης Πελατών (Τηλ. 26340-39010 & 39011) και του λογαριασμού Twitter gefyra_news, οι αναρτήσεις στον οποίο εμφανίζονται και στην επίσημη ιστοσελίδα www.gefyra.gr