Παρασκευή 8 Μαρτίου 2019

Marpessa Smart Luxury Hotel : Ανάμεσα στα 16 καλύτερα Boutique ξενοδοχεία της Ευρώπης


Εδώ και πεντέμισι χρόνια, λειτουργεί το ξενοδοχείο Marpessa, σε ένα ιστορικό κτίριο της πόλης του Αγρινίου, εξόχως ανακαινισμένο,  φέρνοντας μνήμες από την εμπορική  και πολιτιστική κληρονομιά της πόλης. 
Το προσωπικό και η διοίκηση του ξενοδοχείου φροντίζει, ώστε ο επισκέπτης να απολαμβάνει ένα αυθεντικό δείγμα της Αιτωλικής φιλοξενίας, με γνώμονα την υψηλή ποιότητα, την ευγένεια και το πηγαίο χαμόγελο.
Τα αυστηρά ποιοτικά κριτήρια κατασκευής και λειτουργίας, έφεραν στο Marpessa σπουδαίες διακρίσεις, με πιο πρόσφατη την ένταξή του στα 16 καλύτερα boutique ξενοδοχεία της Ευρώπης για το 2019, από την οικογένεια των  Historic Hotels of  Europe.



Η διάκριση αυτή αποτελεί σημαντική αναγνώριση για τη δέσμευσή μας στην αυθεντική και ποιοτική φιλοξενία. Ακόμη σημαντικότερο, βάζει το Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία στον τουριστικό χάρτη της Ευρώπης.
«Η επιθυμία μας, από την σύλληψη ακόμη της ιδέας  έως και σήμερα, είναι το Marpessa να αποτελέσει το όχημα αποκάλυψης του φυσικού, αρχαιολογικού και θρησκευτικού πλούτου της περιοχής καθώς και των ποικίλων δραστηριοτήτων που λαμβάνουν χώρα στην ευρύτερη περιοχή» δηλώνει η κυρία Μαριάννα Ζωίδη - Πιστιόλα, ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου.
Να επισημανθεί ότι για την ένταξη ενός ξενοδοχείου στο δίκτυο των Ιστορικών Ξενοδοχείων της Ευρώπης (Historic Hotels of Europe), απαιτείται η λειτουργία του ξενοδοχείου σε ένα κτίριο ιστορικής σημασίας με ιδιαίτερα αρχιτεκτονικά χαρακτηριστικά,  με φιλοσοφία λειτουργίας την ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς του τόπου, και την πιστοποίηση από το δίκτυο Historic Hotels of Europe της πολύ ποιοτικής παροχής υπηρεσιών.