Πέμπτη 15 Μαΐου 2008

Συνεισφορά της ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε στην αποκατάσταση του ιερού χώρου της Αρχαίας Ολυμπίας

Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα μεταξύ της ηγεσίας της ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε, αποτελούμενης από τους κκ Κριστόφ Πελισιέ Ντυ Ροζάς (Αντιπρόεδρο & Διευθύνοντα Σύμβουλο), Σταύρο Σταυρή (Οικονομικό & Διοικητικό Διευθυντή), Νίκο Χαρικιόπουλο (Σύμβουλο Διοίκησης) και του Προέδρου της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής κ. Μίνωα Κυριακού, παραδόθηκε χρηματική επιταγή υπέρ της αποκαταστάσεως του ιερού χώρου της Αρχαίας Ολυμπίας.
Το ποσό που συγκεντρώθηκε αντιστοιχεί σε ένα ευρώ ανά διέλευση οχήματος από τη Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου, τη Δευτέρα 24 Μαρτίου 2008, ημέρα περάσματος της Ολυμπιακής Φλόγας του Πεκίνου από το Έργο της Ζεύξης. Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία εντάσσεται στο πλαίσιο ενεργειών της ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε υπέρ των πυρόπληκτων περιοχών, που άρχισαν τον περασμένο Αύγουστο και συνεχίζονται.
  • Στη φωτό: Ο Κ. Κριστόφ Πελισιέ Ντυ Ροζάς σε θερμή χειραψία με τον Πρόεδρο της Ε.Ο.Ε. κ. Μίνωα Κυριακού, κατά τη συνάντηση παράδοσης της χρηματικής επιταγής για την αποκατάσταση του ιερού χώρου της Αρχαίας Ολυμπίας. Η κίνηση αυτή ήλθε σε συνέχεια της πρωτοβουλίας της ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. για την απόδοση 1 Ευρώ ανά διέλευση οχήματος, κατά την ημέρα του περάσματος της Ολυμπιακής Φλόγας του Πεκίνου από τη Γέφυρα «Χαρίλαος Τρικούπης».