Πέμπτη 15 Μαΐου 2008

Ανοιχτή συζήτηση την Κυριακή για τα προβλήματα του Νοσοκομείου Μεσολογγίου

Την προσεχή Κυριακή 18 Μαΐου, στις 11 το πρωί, στο Τρικούπειο Πολιτιστικό Κέντρο, ο Δήμος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου διοργανώνει σε συνεργασία με την Ένωση Νοσοκομειακών Γιατρών Αιτωλοακαρνανίας και τον Σύλλογο Εργαζομένων του Νοσοκομείου Μεσολογγίου, «Ενημερωτική Συνάντηση – Ανοιχτή Συζήτηση» για την κατάσταση του Νοσοκομείου Μεσολογγίου και των Κ.Υ. της περιοχής ευθύνης του.

Στην εκδήλωση θα γίνουν εισηγήσεις από τον διοικητή του Νοσοκομείου Μεσολογγίου κ. Ιωάννη Κεφαλά και εκπροσώπους του Ιατρικού και Νοσηλευτικού προσωπικού. Επίσης για το θέμα έχουν κληθεί και θα καταθέσουν τις απόψεις τους ο Ιατρικός, ο Εμπορικός και το Εργατικό Κέντρο Μεσολογγίου.

Επειδή το θέμα αφορά σύσσωμη την τοπική κοινωνία, ο Δήμος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση σε όλους τους πολίτες να παρακολουθήσουν την εκδήλωση, ευελπιστώντας ότι η πρωτοβουλία αυτή να αποτελέσει την αφετηρία θετικών εξελίξεων για τις παρεχόμενες υπηρεσίες Υγείας στην περιοχή μας, αφού θα γίνει καταγραφή και ιεράρχηση των προβλημάτων και παρουσίαση λύσεων αυτών.

«Για τη Δημοτική μας Αρχή, η Δημόσια Υγεία αποτελεί κοινωνικό αγαθό και με κάθε τρόπο προσπαθούμε να το διαφυλάσσουμε και καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την προαγωγή της σε άμεση συνεργασία με όλους τους φορείς της περιοχής μας» τονίζει σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου κ. Γιάννης Αναγνωστόπουλος.